• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno - Obradović se odrekao 10.000.000 evra da bi došao u Partizan: Njegova ljubav prema klubu je nerealna!

Autor Dragan Šutvić

Imao je druge ponude, ali je na umu imao samo jedno - ljubav prema crno-bijelima.

 zoran savić o željku obradoviću odrekao se 10 miliona evra da bi došao u partizan  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana sjajno su počeli sezonu sa četiri pobjede na startu takmičenja, a predvođeni Željkom Obradovićem izgledaju sve bolje pred početak evropskih iskušenja. 

Odluka najboljeg evropskog trenera svih vremena da se vrati u klub gdje je počeo trenersku karijeru mnoge je iznenadila. A sada je sportski direktor crno-bijelih Zoran Savić otkrio čega se to Obradović odrekao da bi se vratio u Partizan. 

Možda će vas zanimati

"Njegova neka ljubav prema Partizanu totalno je nerealna. I odnos prema klubu je takav. Malo je onih koji mogu i da povjeruju kako je neko spreman da izgubi 10 miliona evra samo zato da bi došao u Partizan, a Željko je upravo to uradio. Poredim ga sa onom čudesnom lokomotivom teretnog voza za koju je sasvim svejedno da li je za nju zakačeno pet, šest ili deset vagona. Ona jednostavno vuče za sobom sve što se natovari. Ima energiju koja je nevjerovatna. I zrači nečim posebnim", otkrio je Savić u intervjuu za "Espres".

On je naglasio da je nivo Partizana trenutno niži od Obradovićevog, te da je trofejni stručnjak spreman na krajnosti kako bi pomogao svom klubu. 

"Odlukom da dođe u Partizan pokazao je spremnost da se spusti na jedan nivo koji nije njegov što, priznaćete nije lako. Nekad je u ekipi imao tri najbolja plejmejkera u istoriji evropske košarke. Dakle, Dijamantidisa, Spanulisa i Jasikevičijusa u istom timu. Sada je spreman na drugu krajnost, odlučan je u namjeri da napravimo najmlađi tim u Evrokupu. Prosjek naše ekipe je 23 godine i malo više. On je to prihvatio i od prvog dana se ponaša kao da trenira CSKA ili Panatinaikos, a ne Partizan. To je ono što je fenomenalno", zaključio je on. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC