• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić se povrijedio - pao i držao se za koljeno: Srbin uništavao Gobera, a onda zbog njega zabrinuo cijeli Denver! VIDEO

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jokić je imao maestralnu partiju iza sebe, ali u drugom poluvremenu nije uopšte mogao da pomogne Denveru protiv Jute.

 nikola jokić strašna partija pa povreda Izvor: Youtube/Chaz NBA/printscreen

Još jedna loša noć za Denver! Nakon što su dan ranije izgubili meč od Klivlenda uprkos odličnoj partiji Nikole Jokića, ovoga puta ih je savladala Juta i to uz povredu Srbina zbog koje je MVP morao da propusti čitavo drugo poluvrijeme!

JUTA DŽEZ - DENVER NAGETS 122:110
/35:31, 31:33, 25:26, 31:20/

Možda će vas zanimati

Dok je Nikola Jokić bio na terenu, pružao je izvanrednu partiju i bio daleko najefikasniji igrač u oba tima, ali se onda dogodio detalj pred kraj druge dionice zbog kojeg svi u Nagetsima strijepe.

Jokić je u sudaru sa cetrom Jute Rudijem Goberom doživio povredu koljena zbog koje je morao da propusti ostatak utakmice, a sve se dogodilo kada je Francuz svojim koljenom udario u koljeno Srbina.

MVP NBA lige je ležao na parketu poslije neprijatnog udarca, sa bolnom grimasom na licu i nije mogao da se vrati na teren u nastavku. Još uvijek nema informacija o stepenu ozbiljnosti povrede.

Američki komentatori su u prenosu čak i govorili da je ovo dobra stvar za Srbina, pošto se radilo o direktnom udaru koljeno o koljeno, a ne izvrtanju, a poslije meča smo saznali i nove informacije o povredi Jokića. Evo kako se povrijedio:

Jokić je tako za samo 15 minuta na parketu potpuno "uništavao" Gobera, pošto je uspio da ostvari strašan učinak od 24 poena, šest skokova i šest asistencija. Imao je 8/9 iz igre i 3/3 za tri poena, ali Nagetsi u drugom poluvremenu bez njega nisu umjeli da savladaju "džezere".

Uostalom, evo kako se Jokić poigravao protiv Francuza prije povrede:

U četvrtoj četvrtini su ostali bez "gasa", pa su 21 poen Vila Bartona, 20 poena Erona Gordona i 19 Montea Morisa bili nedovoljni za goste.

Jutu je predvodio Gober sa 23 poena i 16 skokova, Donovan Mičel je uz 22 poena imao i šest asistencija, dok je Džordan Klarkson ubacio 19 poena. Po 15 su dodali Bojan Bogdanović i Majk Konli.

Denver je tako poslije dvije startne pobjede doživio dva uzastopna poraza, ali sve u Nagetsima će od ovog poraza daleko više brinuti stanje Nikole Jokića...

Juta - Denver 122:110
Izvor: Youtube/Ximo Pierto

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC