• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO - NBA suspendovala Jokića zbog tuče: Ameri koji su zakuvali se izvukli!

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić je izvukao deblji kraj u ovoj tuči kada su u pitaju kazne NBA lige.

 Nikola jokić suspendovan nba Izvor: Profimedia

Na kraju je cijela saga oko tuče Nikole Jokića i Markifa Morisa dobila epilog. Nakon što su se oglasili mnogi, između ostalog i Nikolina braća i brat Markifa Morisa Markus, sada se oglasila i NBA liga i odredila kazne za učesnike u tuči.

Najgore je prošao srpski centar kojeg neće biti na narednom meču sa Indijanom u četvrtak jer je suspendovan! Sa druge strane Markif Moris i Džimi Batler su se izvukli samo sa novčanim kaznama i neće propuštati mečeve. 

Možda će vas zanimati

 "Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić suspendovan je na jedan meč zbog namjernog guranja sa leđa krila Majami Hita Markifa Morisa, koji je potom pao na pod", navodi se u saopštenju NBA lige. 

Takođe su kažnjeni i ostali izgrednici incidenta i to tako što će Moris koji je prije Nikoline reakcije udario u srpskog centra morati da plati 50.000 dolara. Džimi Batler koji je nakon incidenta pozivao na tuču i želeo da se obračuna sa Jokićem kažnjen je sa 30.000 dolara. 

"Moris je kažnjen sa 50.000 dolara zbog nesportske lične na Jokiću koja je izazvala incident. Situacija u kojoj je Jokićč isključen desila se na 2:39 do kraja meča u kome je Denver sa 113:96 pobijedio Majami na domaćem terenu. Uz to Džimi Batler je kažnjen sa 30.000 dolara jer je pokušao da se umiješa u incident i jer nije pratio pravila NBA vezana za bezbjednost", navodi se u saopštenju. 

 Poslije meča su mnogi poput legendarnog Ajzee Tomasa branili potez Srbina, koji je priznao da je pogriješio, ali je rekao da se branio od nasrtaja. 

Pogledajte detalje tuče i iz drugog ugla:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC