• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najljepša srpska košarkašica stigla do reprezentacije: Marina podmladila tim, a za Višnju ćemo navijati godinama! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Skrenula je pažnju na sebe fantastičnim igrama, ali i zato što je jedna od najljepših košarkašica na svijetu!

 višnja stefanović ženska košarkaška reprezentacija srbije Izvor: MN Press/Instagram/cherry._7/printscreen

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije imala je veoma burno ljeto. Osvojena je zlatna medalja na Evropskom prvenstvu, a zatim su najbolje srpske košarkašice na Olimpijskim igrama u Tokiju zauzele četvrto mjesto. Nakon tog takmičenja nekoliko najiskusnijih igračica se oprostilo, a Srbija mora da krene dalje.

Selektorka Marina Maljković ove jeseni je napravila smjenu generacija u nacionalnom timu, pa su tu sada neka nova imena. Srbija ima novu kapitenku, a u reprezentaciji je i Višnja Stefanović (20), djevojka koja važi za jednu od najljepših srpskih sportistkinja!

Možda će vas zanimati

 Višnja je pažnju na sebe prethodnih godina skrenula lepotom, ali i fantastičnim igrama. Košarkašica je Art Basketa, sa kojim je prethodne sezone osvojila Kup Milana Cige Vasojevića, a zanimljivo je da je na završnom turniru tog takmičenja bila i MVP, sada je seniorska reprezentativka.

Pogledajte kako izgleda Višnja:

I ove sezone mlada košarkašica igra u sjajnoj formi. Njen Art Basket trenutno je drugoplasirani tim domaćeg prvenstva, odmah iza Crvene zvezde, a Višnja bilježi fantastične brojke. To je "natjeralo" Marinu Maljković da je pozove na okupljanje pred početak kvalifikacija za Eurobasket 2023.

Inače igra na pozicijama četiri i pet, visoka je 190 centimetara i kao reprezentativka je prošla kroz sve mlađe kategorije nacionalnog tima. Prethodnih godina bila je dio ekipa do 18 i 20 godina i redovno među najboljih igračicama u tim selekcijama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC