• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mislimo da smo najbolji u Evropi i na svijetu, a nismo! Karijeva poruka igračima - igramo protiv Lejkersa i Bostona

Autor Dragan Šutvić

Selektoru Pešiću je jedan poznanik poslije meča rekao: "Provukli ste se", a on je odgovorio: "Šta to znači?"

 srbija letonija svetislav pešić konferencija za novinare  Izvor: MN PRESS

Poslije dramatične pobjede protiv Letonije, selektor Srbije Svetislav Kari Pešić rekao je da je najvažnije što je vidio u igri svog tima - vjeru u trijumf.

"To je najveći kvalitet koji sam vidio, da možemo da dobijemo utakmicu. Mi koji smo igrali i koji smo treneri znamo koliko je teško igrati protiv ekipe koja ima igrače koji su što se tiče talenta u napadu među najboljima u Evropi. Naravno, pošto još mislimo da smo najbolji u svijetu i u Evropi, a nismo, to nas sve iznenađuje, ali znamo da je Letonija izvanredna košarkaška nacija, sa izuzetno talentovanim momcima. Sad je mnogo važnije od analize protivnika da je mnogo teško da se vratimo u igru nekoliko puta i da pronađemo novi motiv i novu mentalnu snagu protiv ekipe...", izjavio je Pešić na konferenciji za novinare.

"Kari" je otkrio i šta je rekao ekipi protiv izuzetno preciznih Leonaca (16/34 za tri), a to je da shvate rivala kao da igraju protiv Boston Seltiksa i Los Anđeles Lejkersa iz najboljih dana.

"Rekao sam momcima, da po vama, koji dajete informacije našim navijačima, mi nemamo najbolje igrače ovdje, tako je po vama, ja se neću složiti s vama, ali ako nemamo najbolje, dajte da ih pravimo da budu najbolji. Zaslužuju maksimalnu podršku sa trenerske strane, ali moramo malo više da im vjerujemo. Vi mene dobro poznajete, a tu u prolazu mi prijatelj iz košarkaškog svijeta kaže 'Čestitam, provukli ste se'. Šta to znači 'Provukli smo se'? Igrali smo protiv fantastičnog protivnika, moramo da priznamo i drugima da su fantastična ekipa. Rekoh im - momci, igramo i protiv Lejkersa i Bostona iz najboljih dana. I oni će doći u fazu da ne pogađaju, a sve su pogodili. Dobro su uigrani, fenomenalna ekipa", dodao je Kari.

Reprezentacija će naredni meč odigrati u nedjelju u Belgiji.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC