• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpisan sponzorski ugovor između kompanije m:tel i KK Igokea: "Igosima" 1.800.000 KM za tri godine! (FOTO/VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ozvaničen nastavak saradnje dva velika brenda Republike Srpske.

 mtel sponzor igokee u naredne tri godine 600.000 KM po sezoni Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Kompanija m:tel nastavlja da ulaže u sport, a to je pokazao i današnji sponzorski ugovor sa najboljom košarkaškom ekipom u BiH, Igokeom.

M:tel i Igokea potpisali su trogodišnji ugovor, prema kojem će Aleksandrovčanima pripasti 600.000 KM na godišnjem niovu, odnosno 1,8 miliona ukupno.

Možda će vas zanimati

Tako je ozvaničen nastavak saradnje dva velika brenda Republike Srpske. Kompanija m:tel pokazala je još jednom da i te kako misli na naše sportiste, dok će ova finansijska podrška mnogo značiti košarkašima Igokee, prije svega za nastupe regionalnoj ABA ligi, te FIBA Ligi šampiona.

Ugovor su potpisali generalni direktor kompanije m:tel Jelena Trivan i generalni menadžer "igosa" Igor Dodik.

"Javnosti je poznato da smo mi velika podrška sportu u Republici Srpskoj i BiH, ali i kao grupacija Telekom ukupnom sportu u regionu, ali i prenosima događaja na sportskim kanalima, po čemu smo postali apsolutni lider. Takođe, podržavamo i kulturu i druge oblasti života, ali danas je tema naša podrška onim koji su najuspješniji. Potpisivanje našeg sponzorskog ugovora je dvosmjerna ulica - korisna i za jedne i za druge. Igokea će dobiti potrebnu podršku za postizanje dobrih rezultata, te da bude finansijski stabilna, dok će m:tel dobiti jedno novo lijepo lice, s obzirom da će nas promovisati oni koji su u svojoj oblasti najbolji. Nema sumnje da radimo pametnu stvar i za sport i za m:tel", istakla je Trivan.

Igor Dodik zahvalio se kompaniji m:tel na svemu što je učinila za klub iz Aleksandrovca, izrazivši nadu da će saradnja trajati i duže od tri godine, na koliko je danas potpisan ugovor.

"Dugujemo zahvalnost kompaniji m:tel, koja je prepoznala sportsku vrijednost KK Igokea, njenoj želji za razvojem, stabilnosti, uspjehom i pobjedama. Saradnja će trajati tri godine, nadam se i duže. Daće nam stabilnost, kako bismo mogli da se fokusiramo na više ciljeve, više ulaganja u mlade talente i razvoj kluba", rekao je Dodik.

Generalni menadžer "igosa" otkrio je i detalje ugovora.

"Ugovor koji smo potpisali danas je izuzetan i mnogo će nam značiti za budžet. Biće to 600.000 KM na godišnjem nivou. Kompanija m:tel pomaže ne samo sportu, nego i kulturi, nauci, učestvuje u mnogim humanitarnim akcijama i zaista im se zahvaljujem na podršci", zaključio je Dodik.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC