• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši bekovi Zvezde uništili Sašin Monako: Obradović gledao šou dvojice Amerikanaca!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Impresivna partija Džordana Lojda i Bilija Berona za pobjedu Zenita na gostovanju.

 monako zenit 74:85 evroliga rezultati Izvor: MN PRESS

Nekadašnji trener Crvene zvezde Saša Obradović preuzeo je ekipu Monaka nakon odlaska Zvezdana Mitrovića i nakon dvije runde ima polovičan učinak. Prvo je u neizvjesnoj utakmici savladao Žalgiris, dok su večeras od njega bila bolja dvojica bivših bekova Zvezde - Džordan Lojd i Bili Beron.

Sjajni američki šuteri obilježili su meč Monaka i Zenita (74:85) i sa ukupno 39 poena odigrali su ključnu ulogu u pobjedi tima iz Sankt Peterburga, čak 10. u prvih 16 kola Evrolige.

Možda će vas zanimati

Taj trijumf ostavlja Zenit veoma visoko na tabeli, ali nije bilo lako Rusima da stignu do njega. Iako su poslije prvih 10 minuta košarke imali čak 17 poena prednosti i sve je naslućivalo katastrofu Obradovićevog tima, Monako je uspio da se vrati u meč.

Dobili su naredne dvije dionice, preokrenuli rezultat i stekli kapital pred posljednji period. U njemu su, ponovo, naglo popustili...

Najefikasniji pojedinac meča bio je igrač Monaka Dvejn Bejkon sa 21 poena, a pravu pomoć imao je od Danila Anđušića koji je dodao 15 poena. Podbacio je Majkl Džejms, čovjek zbog kojeg je Mitrović i napustio klupu tima sa kojim je osvojio Evrokup, pošto je susret završio sa osam poena i devet asistencija. Navikao je gledaoce Evrolige na nešto drugačije partije.

U pobjedničkom timu Lojd je ubacio 20 poena (5/5 za tri), a Beron poen manje (5/8 za tri). Dvocifreni učinak imao je još Gudaitis koji je postigao 15 poena.

U ostalim utakmicama večeri Uniks je bio bolji od Žalgirisa (66:53) u duelu hrvatskog trenera Velimira Perasovića i Slovenca Jurija Zdovca. Takođe, do pobjede je stigao CSKA koji je u Berlinu savladao Albu (90:93), uz samo sedam minuta na parketu za Nikolu Milutinova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC