• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sašin Fenerbahče sada gazi u Evroligi: "Ovi momci se bore kao ludi!"

Autor Dragan Šutvić

Još jedan odličan nastup tima srpskog stručnjaka.

 evroliga fenerbahče baskonija 75 53 saša đorđević Izvor: Profimedia

Fenerbahče je proigrao pod vođstvom Aleksandra Saše Đorđevića i sada niže pobjede u Evroligi. U četvrtak uveče ostvario je četvrtu u nizu, savladavši Baskoniju 75:53 (19:14, 24:14, 12:15, 20:10), odigravši partiju koja je apsolutno zadovoljila srpskog stručnjaka.

Kao što rezultat govori, Fener ni u jednoj četvrtini nije dopustio Špancima više od 15 poena, a uz odličnu odbranu ponovo se istakao sjajni Nando De Kolo,sa 17 poena i sedam asistencija, ali i čak šest ukradenih lopti, što je njegov rekord karijere.

Možda će vas zanimati

Akile Polonara ubacio 15 poena za domaće protiv bivšeg kluba, Jan Veseli dodao je 13, a srpski internacionalac i novopečeni tata Marko Gudurić dodao je sedam za 20 minuta na terenu.

Fenerbahče je ovim trijumfom nastavio da raste na tabeli, pokazavši da je potpuno "kliknuo" nakon teškog starta sezone i skora 3-9. Od tada, Đorđevićeva ekipa u nizu je pobijedila Monako (96:86), Zenit (80:86), Makabi (90:79) i večeras Baskoniju.

Do kraja godine igraće u francuskoj protiv Asvela (23. decembra), pa protiv Reala kod kuće (29. decembar), a onda će u prvom kolu u 2022. gostovati Crvenoj zvezdi u "Pioniru", 6. januara.

"Danas smo igrali zaista dobro u odbrani. Svako ko je izašao na teren bio je fokusiran i to se ne događa uvijek, ali večeras je prikazan zaista pravi trud u odbrani. Bio je to timski nastup, a izlazimo iz ovog meča i sa nekoliko loših stvari, jer ne znamo šta će se desiti sa Bukerom i Duveriogluom, koji je jutros iskrenuo skočni zglob. Ali, momci se bore kao ludi... Ovo je tim. Veoma sam ponosan", rekao je Đorđević poslije meča.

Fenerbahče - Baskonija
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC