• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nema vremena da žalimo i patimo za Barselonom": Radonjić upozorava pred Bajern - ono u Atini nije prava slika!

Autor Dragan Šutvić

Trener crveno-bijelih stavio je tačku na priču o Barsi i potpuno se okrenuo ka onome što čeka njegov tim u petak uveče.

 evroliga crvena zvezda bajern dejan radonjić najava  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u petak u "Pioniru" dočekuje Bajern, na istom parketu na kojem joj je u utorak malo falilo da savlada moćnu Barselonu.

Da je ušao šut Ostina Holinsa za izjednačenje minut i po do kraja, da je i poslije toga ušla još neka od pet šutnutih trojki... Sve to crveno-bijeli sada ostavljaju po strani i misle samo o ekipi Andree Trinkijerija, koju Radonjić veoma dobro zna, jer je sjedio na njenoj klupi i bio šampion Njemačke sa Bavarcima.

Možda će vas zanimati

"Malo je vremena za utakmicu da bismo previše žalili i patili za nečim što je bilo ispred nas. Uz malo boljih reakcija bili smo na putu do velikog iznenađenja. Atmosfera sjajna, ambijent divan i stvarno je bilo za nas značajno da u takvoj atmosferi odigramo dobar meč i na kraju nismo uspjeli da finiširamo pobjedom za radost svih nas. Analiza je urađena i to ide u sklop priprema za Bajern. Dolazi nam ekipa koja je dobra ove sezone, ostvarili su plasman u Top 8 Evrolige i imaju ambicije da urade puno toga. Ekipa su koja je predvođena sjajnim Lučićem, igračima ogromnog kvaliteta i velikog iskustva. Jako su kvalitetan tim i bez obzira na težak raspored, trudićemo se da izađemo sa velikom energijom i da uz dozu potrebne koncentracije odigramo dobar meč", rekao je Radonjić pred utakmicu protiv njemačkog tima.

Bajern je u prošlom kolu doživio ubjedljiv poraz na gostovanju Olimpijakosu (60:83), a Radonjić ističe da kvalitet Bavaraca ne bi trebalo gledati kroz taj duel.

"Sigurno da očekujemo da će da pokažu reakciju. Taj rezultat koji je bio u tom meču govori o onome što se dešava u Evroligi čitave sezone. Ne treba kroz to da se gleda kvalitet tima, jer su pokazali i drugačiju sliku, savladali prvaka Evrope... U ovakvom rasporedu, sa brojem putovanja, povreda i svim što se dešava od početka... Samo treba proći kroz sve te situacije na najbezbolniji način i treba biti spreman da se i to dešava".

Među njegovim igračima na treningu bio je i Ognjen Dobrić i trebalo bi očekivati da poslije dva propuštena meča zbog bolesti borbeni bek opet bude u sastavu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Više vijesti o KK Crvena zvezda

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC