• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit snimak iz Pionira: Igrači Barselone trčali do Đokovića! Asovi u redu pred Noletom - može slika? (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Jedan za drugim odmah poslije utakmice prilazili najboljem teniseru svijeta, a neki su koristili šansu i da se fotografišu. Pogledajte.

 novak đoković crvena zvezda barselona Izvor: MN PRESS

Iako je u "Pioniru" Crvena zvezda odigrala veliki mečprotiv lidera Evrolige, Barselone, čim je Novak Đoković ušao u dvoranubilo je jasno ko će biti zvijezda večeri.

Novak je u društvu poznatog tenisera zauzeo svoje mjesto kraj parketa i energično navijao, skakao, davao energiju crveno-bijelima. "Navijam za Zvezdu, svi to znaju", rekao je u poluvremenu.

Poslije dramatičnog kraja utakmice, pred Novakom se odigrala zanimljiva scena, jer dok je aplaudirao košarkašima oba tima, najprije su do njega dolazili igrači Barselone, da se pozdrave, a neki i da se fotografišu. Naravno, Nole nijednog nije odbio, već se strpljivo pozdravljao i pozirao sa košarkaškim asovima, Nikolom Mirotićem, Kajlom Kjurikom, Sertačom Šanlijem...

Pogledajte:

Nole se potom pozdravio i sa crveno-bijelima, zagrlivši se sa Stefanom Markovićem, Lukom Mitrovićem, Brankom Lazićem... Ispratio ih je aplauzom i nagradio ih tako za borbeni nastup protiv favorita iz Barselone.

Svaki Đokovićev dolazak u Srbiju i na velike događaje je vijest, a u utorak je u "Pioniru" opet bio u centru pažnje. Pogledajte kako je dočekan u hali "Aleksandar Nikolić".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC