• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biće teško zaustaviti Micića i Larkina: Radonjić ima probleme pred Efes, pričao i o novom ugovoru Cirbesa

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić najavio je susret sa Efesom.

 efes crvena zvezda evroliga najava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts je u vrlo dobroj formi, pobijedila je u šest od posljednjih sedam utakmica, ali sada je čeka "izazov nad izazovima" u Evroligi.

U okviru 17. kola elitnog košarkaškog takmičenja očekuje ih gostovanje prvaku Evrope. Efes ih čeka u srijedu od 18 časova u Istanbulu, a pred polazak na put Dejan Radonjić, Luka Mitrović i Branko Lazić obratili su se medijima i poručili da je to bez ikakve sumnje jedan od najtežih mečeva sezone.

Možda će vas zanimati

"Efes je prvak Evrope, s malim izmjenama u odnosu na prošlu sezonu, igrači koji su bili nosioci su i dalje tu", rekao je Radonjić na početku obraćanja i dodao:

"U dobroj su formi, kvalitet potpuno jasan i znamo da nas čeka težak meč i jedan od najboljih timovi u Evroligi. Biće teško zaustaviti Micića i Larkina, ali daćemo sve od sebe da budemo najbolji što možemo u ovom trenutku, ne samo u odbrani, nego i napadu."

Zvezda ima određenih problema sa povredama igrača, Davidovcu slijedi pauza, dok će situacija sa Dobrićem biti procijenjena nakon treninga, ali su, prema riječima Radonjića, male šanse da će igrati.

LUKA MITROVIĆ

"Čeka nas možda i najtalentovanija i igrački najkvalitetnija ekipa u Evropi, iako to možda još rezultati ne pokazuju, samo će ići ka gore na tabeli. Idemo na njihov teren, da se pokažemo u što boljem svjetlu. Svakako treba izdvojiti Micića i Larkina. Mi znamo šta je naša šansa, to ne smije da izostane. To su prije svega volja i agresivnost u odbrani", rekao je Mitrović.

"Ko bude zdrav, ide na teren", poručio je trener Zvezde.

Kakva je situacija sa Cirbesom? Ugovor mu ističe uskoro, a ranije se pisalo da Zvezda "mjerka" i druge igrače na njegovoj poziciji, međutim jedan od njih je potpisao za Partizan.

"Kad budemo donijeli odluku, mi ćemo je saopštiti", nasmijao se Dejan Radonjić.

Kapiten crveno-bijelih Branko Lazić ističe da će odbrana biti ključna u duelu sa Efesom, dodajući da je akcenat naravno na najboljem bekovskom paru "starog kontinenta", naravno misli na Micića i Larkina.

"U dobrom smo ritmu, nadam se da ćemo u istom nastaviti u Istanbulu. Ako nastavimo s ovakvom koncentracijom i zalaganjem, možemo da tražimo šansu. Biće teško zaustaviti Micića i Larkina, to su možda i dva najbolja igrača u Evroligi, jedan zapravo i jeste aktuelni MVP, svakako da su sjajni i biće potrebno da odigramo individualno, a onda i timski u odbrani. izdigli su se i vezali dosta pobjeda, tako da će sigurno pokušati u istom ritmu", zaključio je Lazić.

Podsjetimo, meč se igra od 18 časova u Istanbulu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC