• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićev najgori meč sezone - ovakvog ga ne pamtimo: Srbinu veliki jubilej, ali Denver nema šta da traži kada tako igra!

Autor Dragan Šutvić

Petorica važnih igrača Denvera su odavno van stroja, a kada ni MVP nije ni blizu svog nivoa, onda Nagetsi ne mogu da pobijede ni jednu od slabijih ekipa u NBA.

 nikola jokić najslabija partija u sezoni  Izvor: Profimedia

Navikao nas je na sjajne partije, ali sada je sve negativno iznenadio. Nikola Jokić odigrao je najgori meč u sezoni u porazu Denvera protiv jednog od najslabijih timova u NBA.

OKLAHOMA SITI - DENVER NAGETS 108:94
/28:18, 32:34, 28:14, 20:28/

Možda će vas zanimati

Imao je srpski centar par nešto skromnijih partija u dresu Nagetsa ove sezone, ali nijednu ovako slabu kao u porazu od Oklahome. Žestoko oslabljeni Denver jednostavno ne može da se nosi sa ekipama kada je i on van ritma.

Nikola Jokić je meč protiv Oklahome završio sa 13 poena, sedam skokova i tri asistencije za samo 25 minuta na terenu. Uprkos tome što je bio najbolji pojedinac u redovima gostiju, ovo je bilo daleko od njegovih visokih standarda.

Jokić je šutirao tek 5/9 iz igre uz dva ubačena slobodna bacanja, a osim što je rijetko pokušavao da postigne poene, zabilježio je samo tri dodavanja za saigrače koji su rezultirali koševima. Uprkos slaboj igri, Jokić je uspio da ostvari sjajan jubilej, pošto je protiv Tandera stigao do 9000 poena u NBA karijeri.

U Oklahomi je bilo daleko više raspoloženih igrača, pa su Tanderi imali čak petoricu boljih poentera od Srbina - Gildžijus Aleksander je sve predvodio sa 27, a potom su se naređali Bezli (17), Dort (15), Robinson Erl i Gidi (po 14 poena).

Denver je i u ovom meču bio bez petorice važnih igrača koji odsustvuju zbog povrede, dok je roviti Eron Gordon zaigrao i doprinio sa 12 poena. Takav Denver jednostavno nije imao šta da traži u meču u kojem su zaostajali i 23 poena u jednom trenutku.

Aleksej Pokuševski je u pobjedničkom timu proveo 13 minuta na parketu, a zabilježio je samo jedan skok i dva promašena šuta.

Oklahoma - Denver
Izvor: Youtube/CCBN

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC