• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka Ostoje Mijailovića pred legendama: Partizan je porodica! Crno-bijeli cilj u 2022. se zna - Evroliga (FOTO

Autor Haris Krhalić

"Biće lijepih i teških trenutaka, ali najvažnije je da se u Partizanu držimo svi zajedno", rekao je predsednik crno-bijelih na koktelu povodom Nove godine i promocije kalendara. Pogledajte ko je sve bio na svečanosti kluba.

 Partizan okupio legende

KK Partizan okupio je u srijedu klupske legende na promociji novog klupskog kalendara, pa su se na jednom mjestu opet našli Željko Obradović, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Predrag Saša Danilović, Slaviša Koprivica, Novica Veličković...

"Razmišljao sam kako nemati tremu kad treba da govorite pred ovakvim košarkaškim legendama kao što je Vlade Divac, Paspalj, Željko, Saša Danilović, Koprvica i mnoih drugih koji su gradili istoriju Partizana", rekao je Ostoja Mijailović i za tražio aplauz za prisutne velikane.

Takođe, on je zamolio okupljenje za minut ćutanja za sve bivše Partizanove legende, trenere, igrače, navijače koji su preminuli u poslednje dvije godine, a onda se kratko osvrnuo ka 2021.

"Partizan je velika porodica i familija. Kad napravim analizu prethodne godine, desile su se teške stvari za naš klub, kao i pozitivne, a na kraju 2021. imamo dobre rezultate, kvalitetan stručni štab, mladu ekipu koja da je sve od sebe da naš KK Partizan vrati u najelitnije takmičenje, Evroligu i siguran sam da ovi momci daju sve od sebe da zadovolje naše navijače i sve zajedno", rekao je Mijailović.

Pogledajte srdačan pozdrav Željka Obradovića i Vlada Divca:

"Ono što nas ističe kao klub nije samo to što smo najjači košarkaški brend u Srbiji i na ovim prostorima i nisu samo uspjesi, već i to što smo jedan jedini klub koji na većini utakmica na kojima gostujemo ima veću podršku od domaćih timova", dodao je predsednik crno-bijelih i zahvalio navijačima.

Za kraj, Partizanov predsednik je zaključio: "Sigurno će biti i dobrih i teških trenutaka, ali najvažnije je da ostanemo svi zajedno i da se držimo zajedno kada je najteže", uz zahvalnost sponzorima kluba na višegodišnjoj saradnji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC