• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lesor zvao i bivšeg saigrača iz Zvezde u Partizan: Francuz za Mondo otkrio koga je odmah okrenuo poslije potpisa

Autor Haris Krhalić

Matijas Lesor je u razgovoru za MONDO pričao o Partizanu, dolasku u Beograd, o tome kom bivšem saigraču je među prvima javio da se vraća u Srbiju...

 Lesor intervju za Mondo Izvor: MNPRESS

Nastupaće Matijas Lesor ponovo u Srbiji, samo u drugim bojama od onih koje je nosio u sezoni 2017/18. Crveno-bijelo je u toku decembra zamijenio crno-bijelim i u nastavku sezone igraće za Partizan.

Bilo je spekulacija oko njegovog povratka tokom ljeta, onda je otišao u Makabi, ali je pred 2021. opet u glavnom gradu Srbije.

U razgovoru za MONDO govorio je o povratku u našu zemlju, kao i o tome kog bivšeg saigrača je među prvima pozvao kada je potpisao za tim Željka Obradovića.

Možda će vas zanimati

"Bilo je priča tokom ljeta, ali sam otišao u Makabi. Kada je došlo do razlaza sa njima, Partizan je ponovo pokazao interesovanje i došao sam ovdje", počinje priču Lesor za MONDO.

Crno-bijeli su 8. decembra u gostima igrali protiv Metropolitana u Parizu, pobijedili su (89:82), a na tom meču bio je i francuski centar - kao gledalac.

"Razgovarao sam sa agentom, pričali smo o prelasku. Onda sam bio u Parizu na utakmici i vidio sam tim. Vidio sam šta i kako mogu da doprinesem. Sada sam tu, ekipa se poznaje nešto duže, tako da je na meni da se adaptiram što prije".

Izvor: MN PRESS

Zanimljivo je da je i poslije nekoliko godina ostao u odličnim odnosima sa saigračem iz Zvezde Džejmsom Feldinom i kroz osmjeh je otkrio da je i njega zvao u Partizan.

"Zvao sam Feldina da mi se pridruži. On je moj čovjek, provodili smo dosta vremena zajedno. Čujemo se često, zvao sam ga da dođe, ali je potpisao za novi tim, igra za Fortitudo u Italiji", nasmijao se Francuz.

Zbog velikog rivalstva između dva najveća srpska kluba, često mu stižu poruke i od navijača Zvezde.

"Ja sam profesionalac. Dobijam poruke navijača, trudim se da ne obraćam pažnju na to. Fokusiran sam na ono što mogu da kontrolišem, a to je teren".

Izvor: MN PRESS

Francuz je u martu ove godine u dresu Monaka slavio protiv Budućnosti, a poslije tog meča je postao hit. Psovao je na srpskom jeziku.

"Prošao sam pored jednog čovjeka i prvo mi je rekao 'Mrš', a onda je izgovorio psovku koju sam dobro razumio, neću je izreći u javnosti. Jedna od prvih stvari koje vas u Srbiji nauče su psovke, tako da sam dobro razumio šta mi je rekao. Onda sam mu uzvratio, doduše nisam znao da kamera snima".

Poslije tri i po godine, ponovo će naš jezik češće koristiti.

"Sviđa mi se što sam se vratio u Beograd. Situacija je sada drugačija, sviđa mi se grad, ljudi, hrana, sve je sjajno. Upoznao sam grad dobro, dopada mi se i to što nije mnogo hladno ovdje", sa osmjehom je zaključio Lesor za MONDO.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC