• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa! Opet pukli ligamenti Rikiju Rubiju: Prošli put je čuvao Kobija, a sad je ponovo stradalo isto koljeno!

Autor Haris Krhalić

Jako teška vijest za sve ljubitelje košarke

 Riki Rubio pokidao ligamente Izvor: Profimedia

Jako loše vijesti iz NBA lige. Sjajni španski plejmejker Riki Rubio (31) doživio je jednu od najtežih sportskih povreda - pokidan prednji ukršteni ligament koljena. Da stvar bude teža, isto (lijevo) koljeno povrijedio je i u martu 2012, kada je kao ruki Minesote pokušao da zaustavi Kobija Brajanta i poslije pada morao na operaciju.

Podrazumijeva se da je za njega ova sezona gotova, a ostaje da se vidi da li će mu ova povreda ugroziti nastavak karijere. Ligament mu je stradao dok je blistao u dresu Klivlenda protiv Pelikansa, a kobni pad dogodio se na dva minuta i 20 sekundi prije kraja utakmice. Španac se odmah uhvatio za koljeno i tražio pomoć sa klupe Kavsa.

Napuštajući teren, Rubio nije ni pokušavao da se osloni na tu nogu, a u svlačionicu su ga odveli saigrači Kevin Lav i Ajzak Okoro. Zaista teška scena za sve koji vole košarku, kojoj je Riki dao mnogo za čak 16 godina profesionalne karijere.

Ove sezone igrao je zaista odlično i predvodio mladi tim Klivlenda, u kojem je i Kolin Sekston, najbolji strijelac, početkom novembra doživio povredu koljena zbog koje je završio sezonu.

Rubio je ljetos došao iz Minesote i toliki je imao uticaj na rezultate Klivlenda da je ekipa već zabilježila 20 pobjeda, nakon što je na kraju prošle sezone imala skor 22-50 za čitavu takmičarsku godinu. Nažalost, bez Sekstona i Rubija Kavsi gotovo sigurno neće moći da nastave u istom ritmu, što je manje važno u ovom trenutku od toga da li će jedan od najboljih plejmejkera opet zaigrati.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC