• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić nagovijestio gdje će nastaviti karijeru: Denver ozbiljno posrće, a Srbin je već donio odluku

Autor Milutin Vujičić

Svi bi htijeli da vide Jokića sa nekom megazvijezdom u jačoj franšizi, a ovo je njegov odgovor.

 jokić napušta denver Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić stigao je u NBA ligu 2015. godine, leto nakon što ga je Denver birao kao 41. pika, a nije mu trebalo mnogo vremena kako bi navijačima "ušao" u srce.

Već u svojoj drugoj sezoni Jokić je pokazao da može da bude nosilac igre, a kao potvrda dobrih igara stiglo je MVP priznanje koje je dobilo prošle sezone. Ipak, ono što svi košarkaši sanjaju je šampionski prsten, pa se mnogi pitaju da li će Jokić to moći da učini sa Nagetsima...

U prethodne tri sezone Denver je igrao plej-of, najviše su stigli 2020. godine kada su bili u finalu Zapada, međutim trenutno imaju velikih problema pošto je ponovo povrijeđen veliki broj košarkaša.

Tako već dugo ne igra Džamal Marej, do kraja sezone izgubljen je i Majkl Porter, a Denver nije franšiza koja može da privuče još neko veliko ime, posebno jer je budžet za plate skoro popunjen. Zato se mnogi zalažu da Jokić promjeni sredinu dok nije kasno i zatim napadne šampionski prsten.

Izvor: Profimedia

Međutim, Jokić nije kao ostali košarkaši. Odgovara mu Kolorado, osjeća se voljenim, uživa u košarci, pa i iz njegove poslednje izjave nakon poraza od Daglasa djeluje da sanja da završi karijeru u istom klubu.

"Dirk Novicki? To je jedan od rijetkih igrača koji su za isti tim igrali cijelu karijeru. Zaista ga poštujem zbog toga. Nije napustio svoj tim", poručio je Nikola Jokić koji djeluje da u ovom trenutku sanja da ima sličnu karijeru poput legendarnog Nijemca, koji je svoj prsten dočekao 2011. godine sa Mavsima.

Vidjećemo koliko će ga taj osjećaj držati i da li će se mijenjati u idućim godinama, pošto je moguće da će se i Jokić sam umoriti od toga da ispusti dušu na terenu za pobjedu, a da istovremeno nema pomoć saigrača.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC