• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos tokom Jokićeve utakmice: Jedan gađao trenera i pobjegao iz hale, drugi nije htio da uđe u igru!

Autor Dragan Šutvić

Svađa, incidenti, prepirka tokom utakmice... Haotične scene na Denverovom meču u subotu ujutru

 hjuston denver incidenti Izvor: Profimedia

Dok su Nikola Jokić i Fakundo Kampaco predvodili Denver do pobjede u Hjustonu, u timu njihovog rivala nastao je potpuni haos. I to sve u toku poluvremena.

Vodeći sportski mediji u Americi prenose da je u svlačionici Hjustona izbila žestoka svađa, poslije koje je igrač Roketsa Kevin Porter "izgubio živce i napustio dvoranu". A prethodno je čak gađao jednog od trenera u stručnom štabu!

Možda će vas zanimati

Prema navodima iz dvorane, poznati pomoćni trener Hjustona Džon Lukas u poluvremenu je kritikovao igrače, na šta je Porter ljutito reagovao, ušao u raspravu koja je prerasla u svađu, a potom i u incident. Navodno je uz Portera (na slici lijevo) žestoko "izribao" i Kristijana Vuda (na slici desno), koji je ostao u dvorani i u timu, ali u drugom poluvremenu nije htio da uđe u igru!

Hjuston je na poluvremenu gubio 55:77, a trener Stiven Sajlas je poslije meča potvrdio da je bilo rasprave. "Bila je to žustra debata. Imam određene zahtjeve koji se tiču toga da igramo čvrsto. Nisam bio zadovoljan trudom", rekao je on.

POZNAT PO PROBLEMIIMA

Izvor: Profimedia

Zvanično obrazloženje Porterovog (21) odsustva bila je povreda lijeve noge, ali to nije bio razlog zašto više nije bio sa ekipom. On je došao u Hjuston prošlog januara u trejdu iz Klivlenda, gdje je takođe pravio probleme kada mu je pomjeren ormarić u svlačionici i ustupljen drugom igraču bez njegovog znanja.

Kada je u pitanju centar Kristijan Vud (26), najbolji strijelac ekipe ove sezone, zamjereno mu je to što je prekršio timsko pravilo i nije došao na obavezno testiranje na koronu. Zbog toga je bio sklonjen iz startne postave protiv Denvera, a na terenu je proveo samo osam minuta i nije se "upisao".

Denver je rutinski pobijedio (124:111) i nanio Hjustonu sedmi uzastopni poraz. Skor Roketsa je 10-27.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC