• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO - Saša Obradović u avionu skautirao Zvezdu: On i bivši šuter Partizana u prvom planu, Monako je spreman za Pionir

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

I u avionu su se spremali za meč protiv Zvezde

 Sasa-Obradovic-skautira-Crvenu-zvezdu-u-avionu Izvor: Instagram/asmonaco_basket

Dan poslije poraza protiv Armanija u "Pioniru", košarkaši Crvene zvezde spremaju se za meč protiv Monaka, na čijoj klupi sedi bivši trener crveno-bijelih i igračka legenda kluba, Saša Obradović.

Dan prije susreta, francuski predstavnik došao je u Beograd, a Obradović je u avionu analizirao Zvezdinu igru na laptopu. Čim su sletjeli na aerodrom u Srbiji, u prvom planu su bili on i Danilo Anđušić, reprezentativac Srbije i bivši šuter Partizana. Ovako je izgledao Monakov dolazak na meč protiv Zvezde:

Obradović je vodio Zvezdu od ljeta do zime 2020. i ta saradnja nije bila uspješna, a završena je Obradovićevom tužbom i "naplatom" ugovora koji je potpisao pri povratku na Mali Kalemegdan. Srpski stručnjak u međuvremenu godinu dana nije imao klub, do povratka u Monako poslije odlaska crnogorskog trenera Zvezdana Mitrovića.

Obradovićev tim dolazi u "Pionir" kao devetoplasirani na tabeli i prvi ispod crte iznad koje su učesnici plej-ofa. Od dolaska srpskog trenera Monako je ušao u formu i u posljednjih šest utakmica ostvario je pet pobjeda, uz poraz protiv Reala kod kuće (84:90).

U najavi sutrašnje utakmice, Zvezdin trener Dejan Radonjić naglasio je da crveno-bijele čeka ozbiljan zadatak protiv veoma dobrog tima.

"Naravno da je prvi i najbolji od njih Džejms, koji je jedan od najboljih igrača u Evroligi godinama. Tu moramo da pomenemo i druge igrače, Bejkona, Motijunasa, Tomasa, Anđušića... Ima još igrača koji nose taj kvalitet. U dobroj su formi, igraju jako, jako dobro i bez ikakve dileme, biće to težak zadatak za nas", rekao je trener Zvezde.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC