• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teška povreda pleja Crvene zvezde! Radonjić otkrio loše vijesti poslije Fenera - centar operisan, veterana čeka pauza

Autor Haris Krhalić

Situacija sa povređenima u Zvezdi nikako da se dovede u red!

 Dejan Radonjić nakon pobjede Zvezde Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda

Crvena zvezda je savladala Fenerbahče na svom terenu 74:69, a i na ovom meču trener Dejan Radonjić nije mogao da računa na sve igrače svog tima.

Majk Cirbes je bio pored terena, a sada je Radonjić otkrio da ne samo da je povrijeđen već je morao i da bude operisan.

"Nažalost mislim da nećemo biti kompletni, nismo bili ni u punom sastavu sada jer je Cirbes imao neki zahvat tako da još nije tu. Sigurno u ritmu koji slijedi da bi nam svako od njih bio od koristi jer je ovo ogromna potrošnja. Treba gledati malo kroz prizmu 30 dana 12 utakmica, a ne samo kroz te detalje same utakmice. To je stvarno jedan žestoki napor koji imamo svih ovih mjeseci osim onoga kad smo bili više u krevetu nego što smo trenirali. A slijedi nam još teži raspored", upozorio je Radonjić.

Potom je otkrio da je još jedan njegov pulen "otpao" i to vjerovatno na duži vremenski period. Nakon nekoliko odličnih utakmica u kupu, ABA ligi i Evroligi, Stefan Markvić se protiv Fenerbahčea povrijedio.

"Svaki igrač nam je bitan, Marković mislim da nije dobro, ali vidjećemo, Treba da se napravi snimak, da se proanalizira. Imamo sitnih problema kao proizvod ovog napora koji prolazimo", dodao je on. 

Što se samog meča tiče najzadovoljniji je bio viđenim u drugom poluvremenu.

"Definitivno teška utakmica,. igrali smo dva meča zaredom. Na početku smo igrali dobro, kao i tokom većeg dijela prvog poluvremena. Imali smo neke defanzivne greške, ali smo to popravili u drugom dijelu meča. U drugom poluvremenu smo stvarno bili dobri i ovo je velika pobjeda za nas."

On je dodatno prokomentarisao ovaj duel. 

"Što se tiče duela danas, ja smatram da prolazimo kroz jednu tešku sezonu kroz probleme ogromne koje smo imali, sa rasporedom koji je izuzetno naporan. Tako da smo maltene nespremni krenuli u taj ritam sa posebnim akcentom na kup. Sve te utakmice smo prošli gledajući na situacije koje su se dešavale tokom meča. Dešavaju se tokom godine mnoge situacije, nekad ovakve nekad onakve, možemo da pričamo o tome naravno, ali što se tiče meča i protiv Panatinaikosa je bilo evidentno da fali energije i da je naša koncentracija loša da se osjeća da smo nekoliko dana prije toga bili u žestokom ritmu i velikom naboju i da je potrebno vrijeme za regeneraciju kojeg nema, potrebno vrijeme za trening kojeg nema, tako da i ovaj meč bio takav da smo neki period igrali dobro, a da su onda uslijedile greške", naglasio je on. 

Ipak na kraju morao je da bude zadovoljan prikazanim.

"Smatram da je bilo dobrih perioda, bilo je grešaka nekih koje smo mogli da ne napravimo, koje se trudimo da ispravljamo,. Mogli smo da imamo neka bolja rješenja, ali nismo i ja bih gledao ovaj meč kao jedan veliki uspjeh", zaključio je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC