• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao zbog NBA titule, a pogađa semafor: Cijele sezone šutira loše, sad je nadmašio sebe

Autor Haris Krhalić

Američki košarkaš tokom čitave sezone ne uspjeva da pronađe šutersku formu, pa je tek sijenka sebe iz prethodnih sezona.

 Rasel Vestbruk promašaj  Izvor: Twitter/WorldWideWob/printscreen

Ako ste mislili da je Tristan Tompson jedini koji se prethodne noći blamirao u NBA ligi,, prevarili ste... Isto je pošlo za rukom i Raselu Vestbruku, velikoj zvijezdi Los Anđeles Lejkersa i čovjeku koji je u taj tim doveden kako bi bili konkurentni za titulu.

Od toga su kilometrima daleko, a Vestbruk je tokom cijele sezone osporavan zbog očajne šuterske forme. Često je tokom sezone bacao cigle, pogađao okvir table ili promašivao sve, a sada kao da je nadmašio sebe.

U gradskom derbiju Klipersi nisu ni prilazili plejmejkeru kada je imao otvorene pozicije za šut, a poslije jedne takve ubacio je trojku. Istina, uz pomoć semafora i konstrukcije koša.

Njegov pokušaj za tri poena bio je toliko tvrd da je lopta odskočila do vrha table, udarila u njega, kratko se zadržala u vazduhu tamo gdje je semafor, a zatim se vratila kroz obruč. Naravno, ovo nisu bili poeni za Lejkerse koji su sedmi put u nizu poraženi od Klipersa.

Čisto da se zna ko je gazda u gradu, Klipersi imaju i značajno bolji skor u ovoj sezoni. Ipak, djeluje da će se obje ekipe naći između 7. i 10. mjesta na kraju regularnog dijela, odnosno da će se kroz doigravanje boriti za mjesto u plej-ofu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC