• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić dobio nagradu,pa oduševio navijače Zvezde: Stanković mu uručio trofej (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Trener košarkaške sekcije crveno-bijelih bi volio da češće odlazi na mečeve fudbalskog tima Zvezde.

 Stanković uručio nagradu Radonjiću Izvor: Instagram/mirko.ivanic4/printscreen

Sportsko društvo Crvena zvezda podijelilo je priznanja najboljima u prethodnoj godini i proslavilo 77. rođendan! Na ceremoniji su nagrade, između ostalih, dobili fudbalski klub, njegov prvotimac Mirko Ivanić, ali i košarkaški trener Dejan Radonjić koji se prethodne sezone vratio u crveno-bijelu porodicu.

Crnogorski stručnjak proglašen je za najboljeg trenera u sportskom društvu, a nakon što mu je Dejan Stanković uručio nagradu pohvalno je i veoma opširno govorio o fudbalerima crveno-bijelih. Sve to uz nadu da će uskoro imati malo slobodnog vremena da pogleda neki meč na stadionu Rajko Mitić.

Pred kamerama Zvezda TV, Radonjić je pričao o svojoj, ali i nagradu koju je za veoma uspješnu sezonu dobio fudbalski klub.

"Prije svega, srećan rođendan! Čestitao bih fudbalskom klubu na nagradi, stvarno su bili sjajni, imali fenomenalnu sezonu. Nadam se da će, kao što su već krenuli, i u ovoj godini da prave takve rezultate, a da ćemo se svi mi zajedno radovati. Naravno, zahvaljujem se na nagradi koju sam dobio, za mene je to velika čast i obaveza da i u ovoj godini uradimo najviše što može na radost svih Zvezdaša", rekao je trener košarkaškog kluba.

Pogledajte kako je izgledala ceremonija:

Trener Zvezdinih košarkaša objasnio je svoje prijateljstvo sa Dejanom Stankovićem i oduševio navijače izjavom da bi uskoro mogao da posjeti neku utakmicu fudbalskog kluba.

"Naravno da je za mene veliko zadovoljstvo što smo bili tu zajedno Deki i ja. Malo ostaje žal što nemamo dovoljno vremena da se družimo više jer jer je naš odnos tako dobar da je i njemu i meni želja da se malo češće gledamo. Više on dolazi na naše utakmice, nadam se da ću i ja imati vremena da dođem i njega bodrim, kao što on i fudbaleri bodre nas", dodao je Dejan Radonjić. 

Pogledajte šta je Dejan Radonjić imao da kaže:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC