• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Navijači, treba nam veća podrška" - Radonjić digao glas pred spektakl!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crveno-bijeli igraju jedan od najbitnijih mečeva ove sezone.

 Radonjić želi podršku navijača Crvena zvezda - Makabi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u prethodnoj rundi Evrolige španskom "kralju" srušila krunu, ali vremena za proslave velikih pobjeda nema. Četa Dejana Radonjića ima niz od tri trijumfa u elitnom evropskom takmičenju klubova, ali to mora da potvrdi i u četvrtak uveče!

U halu Pionir dolazi Makabi iz Tel Aviva, tim koji su crveno-bijeli nadigrali u Izraelu, a druga pobeda u sezoni bila bi ogroman korak. zato Radonjić zove navijače u halu!

Šesti meč u posljednjih 13 dana, od čega su čak pet u Evroligi, izvlači iz ekipe Dejana Radonjića i posljednji atom snage!

"Dolazi nam Makabi, a ritam je žestok. Nije to samo utakmica sinoć, nego i prije dva dana, pa tri dana prije toga... Nadam se d aćemo imati dovoljno energije da igramo i da budemo konkurentni. Makabi je jako dobar, imaju igrače na svim pozicijama koji mogu da naprave problem. Moraćemo da budemo dobri. Vjerujem da ćemo uz podršku navijača biti dovoljno dobri da se nadamo dobrom rezultatu", počeo je priču Dejan Radonjić.

Pred ovaj meč nije želio da analizira pobjedu iz Tel Aviva, jer su okolnosti sada drugačije.

"Komparacija sa duelom u Tel Avivu nije realna. Ono što smo tada napravili, meni je bilo jasno i tada da je to veliko iznenađenje. Stvarno smo odigrali jedan dobar meč. Nismo ga analizirali pred sutrašnju utakmicu. Oni imaju napadače koji imaju mnogo poena u rukama. Vidjećemo kako ćemo mi da izgledamo, to je najveća enigma. Nadam se da ćemo biti dobri u ovakvom ritmu i sa ovolikim brojem utakmica. Nije baš najzahvalnije pričati o tome nakon ovakvih protivnika i ovakvih utakmica. Očekujem da će sutra igrači biti malo bolji nego danas, da izvučemo sve iz nas", dodao je trener crveno-bijelih.

Što se tiče kadrovske situacije u timu, crveno-bijeli i dalje ne računaju na dvojicu košarkaša koji su već nekoliko mečeva odsutni.

"Situacija u igračkom kadru je ista kao pred utakmicu sa Realom, Cirbes i Marković neće biti u timu. Ostali su tu. Svi mi ćemo zajedno dati sve od sebe", otkrio je trener Zvezde.

Kao i nakon meča protiv Reala, crnogorski stručnjak je pozvao navijače Zvezde u halu. Ekipi je u ovom trenutku neophodna podrška!

"Očekujem bolju podršku. Protiv Reala je bila dobra, ali očekujem bolju. Treba nam bolja", zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda će protiv Makabija iz Tel Aviva imati priliku da se pobjedom izjednači na tabeli sa izraelskim timom, uz bolji međusobni skor i tako napravi ogroman korak ka Top8 fazi. Naravno, do kraja regularnog dijela Evrolige ima još mnogo da se igra i brojni timovi konkurišu za te pozicije, ali tri pobjede u nizu daju Radonjićevom timu priliku da se nada.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC