• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka Francuza - NBA zvijezde tjeraju u štalu! Ljudi, blamirate nas pred cijelim svijetom!

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatna dešavanja u francuskoj košarci. Utakmice reprezentacije u kvalifikacijama za Olimpijske igre su planirane u štali...

 Franuzi će utakmice igrati u štali Izvor: MNPRESS/Shutterstock/Sydo Productions

U cilju promocije sporta smo viđali da se neki mečevi igraju u nekim manjim gradovima, stadionima, dvoranama, sve u zavisnosti od marketinških ideja i planova raznih država. Uglavnom se to koristi za neke prijateljske utakmice. Međutim, vijest koja je stigla iz Francuske je zaprepastila mnoge, njihova ideja je blago rečeno intrigantna.

Oni su došli na ideju da mečeve u kvalifikacijama za Olimpijske igre košarkaška reprezentacije igra ni manje ni više nego u štali! Da, dobro ste pročitali. Planirano je da igraju u objektima koji se koriste za poljoprivredne izložbe i u kojima se nalaze konji, krave, bikovi...

Potpuno očekivano, to je razbjesnilo njihove reprezentativce. Redovom su se javljali mnogi, a očekivano da su najviše odjeknule riječi igrača koji su u NBA ligi. To su Evan Furnije i Nikolas Batum, a poruku je imao i as madridskog Reala Vensan Poarije.

"Kako da prihvatimo da će košarka, jedan od najpopularnijih sportova na Olimpijskim igrama, svoje mečeve igrati u egzibicionom centru? Plafon je previše nizak, prostor nije dobar, ne može ovo da prođe. Djeluje mi kao da sanjam", napisao je Furnije.

Ubrzo se oglasio i Batum.

"Da li ćete zaista dozvoliti da najbolji timski sport bude igran na ovoj lokaciji? Ne znam ko odlučuje, ali morate da uradite bolji posao", jasan je Nikolas.

Najoštriji je bio igrač Madriđana koji je tražio od ljudi koji su zaduženi za sve to da ih ne blamiraju.

"Ne znam ko je glavni i ko se pita za izbor dvorane, ali brate moraš da se probudiš. Sramotiš nas pred svijetom", završio je Poarije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC