• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan Bogdanović povrijeđen, a bio je u strašnoj formi: Srbin nije mogao, Atlanta pobijedila i bez njega! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Srpski košarkaš je morao da propusti pobjedu Atlante nad Golden Stejtom.

 Bogdan Bogdanović propustio meč zbog povrede Izvor: Profimedia

Košarkaši Atlante upisali su izuzetno važnu pobjedu nad Golden Stejtom, ali bez Bogdana Bogdanovića! Srpski košarkaš zbog povrede nije nastupio na meču koji je njegova ekipa sigurno riješila u svoju korist.

ATLANTA HOKS - GOLDEN STEJT VORIORS 121:110
/36:42, 33:25, 32:16, 20:27/

Bogdan Bogdanović je bio u strašnoj seriji u NBA ligi, u posljednjih nekoliko mečeva je uspijevao da završi susrete sa 30 i 32 poena uz svoje ime, ali ga protiv tima iz Kalifornije nije bilo u sastavu.

Kako su javili američki mediji, Bogdanović je isprva bio pod znakom pitanja zbog problema koje je osjetio u desnom koljenu. Bila je nepoznanica kako će se osjećati i srpski košarkaš je potom izašao na zagrijavanje ne bi li vidio kakva je situacija.

Bogdanović je bio snimljen na zagrijavanju, ali se očito ispostavilo da je njegova povreda trenutno takva da nije mogao da nastupi, pa su Trej Jang i drugovi morali bez njega da savladaju Golden Stejt.

Ne čini se da bi ova povreda mogla da bude ozbiljna po srpskog košarkaša, a za to vrijeme, Atlanta je slavila uz 33 poena Janga i čak 15 njegovih asistencija. Danilo Galinari je bio raspoložen sa 25 poena, Kevin Erter je dodao 20, dok je i Klint Kapela imao sjajan učinak - 19 poena i 13 skokova.

Istina, na drugoj strani nije bilo Stefa Karija. Klej Tompson je preuzeo "palicu" sa 37 poena, Džordan Pul je ubacio 24 uz 10 skokova, ali sve to nije bilo dovoljno da se upiše trijumf u Džordžiji.

Atlanta je sada skoro pa obezbijedila mjesto u doigravanju za plej-of, pošto na 10. mjestu Istoka imaju čak pet pobjeda više od prvog pratioca, na osam mečeva do kraja regularnog dijela sezone.

Atlanta - Golden Stejt
Izvor: YouTube/Hooper Highlights

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC