• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pričao sam sa Jokićem, hoće da igra za Srbiju! Oglasio se Rebrača i obradovao sve: Ne sumnjajte u njegov patriotizam!

Autor Dragan Šutvić

Lijepe vijesti saopštio je Željko Rebrača.

 rebrača kaže da će jokić igrati za srbiju  Izvor: MN PRESS

Nikola Jokić prethodnog ljeta nije igrao za Srbiju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre i time je razbjesnio mnoge navijače, ali trenutno se vode razgovori sa njim kako bi učestvovao na Evropskom prvenstvu.

Nedavno su Jokiću u posjeti bili direktor reprezentacije Dragan Tarlać i selektor Svetislav Pešić, čuli smo pozitivne informacije o svim našim NBA košarkašima, dok i riječi legendarnog Željka Rebrače govore da bismo u septembru najboljeg igrača planete mogli ponovo da vidimo u dresu Srbije.

Možda će vas zanimati

"Samim dolaskom Svetislava Pešića na mjesto selektora vjerujem da će se desiti veliki pomaci", rekao je Rebrača u intervjuu za dnevni list "Kurir".

"Razgovarali smo nedavno o tome. Treba se fokusirati, prilagoditi novom načinu igre. Pogledajte ove prozore FIBA... Jokić tamo u Americi igra 40 minuta po utakmici. Zbog korone su praktično spojili dvije sezone. Sigurno je bio premoren. Treba ga podržati. Mi Srbi ne smijemo da ga izgubimo. Nema potrebe da ga po medijima toliko kritikuju. Nikola Jokić promoviše Srbiju i srpsku košarku na neverovatan način. Imao je krizni momenat kada nije igrao prošlog ljeta, ali će za veća takmičenja biti spreman.Kada sam imao priliku da pričam s njim, vidio sam da ima veliku želju da igra za svoju zemlju".

Rebrača dodaje da i Jokića treba razumjeti.

"Ne treba da sumnjamo u njegov patriotizam. Ali treba razumjeti njegove obaveze koje ima u NBA ligi. Nije čovjek mašina...", dodao je čuveni srpski košarkaš.

Rebrača je pohvalio i povratak Svetislava Pešića na klupu i vjeruje da će ga svi podržati.

"U moje vrijeme smo svi igrali za reprezentaciju. Nije bilo toliko utakmica kao sada. Opet, bilo je momenata i kada se mi nismo pojavljivali. Tijelo ima potrebu da se obnovi kako bi se produžila karijera. Nikola je mlad momak koji tek treba da pruži ono najbolje Srbiji. Isto to važi i za Bogdanovića", rekao je Rebrača.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC