• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jako sam zabrinut, Partizan nije zaslužio takav tretman! Mijailović o velikom problemu crno-bijelih

Autor Haris Krhalić

"Mislim da ne zaslužujemo ovakav tretman, da neki koncert ili bilo kakvo dešavanje nas može da pomjeri, ne samo iz velike, već i iz male dvorane"

 Ostoja Mijailović o utakmicama Partizana Izvor: MN PRESS

Uoči završnice ligaškog dijela ABA lige i početka plej-ofa Evrokupa, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je u izjavi za klupsku televiju govorio o tome koliki problem crno-bijelima stvara to što ne igraju u Štark areni.

On je rekao da crno-bijeli gube novac zato što nemaju mogućnost da nastupaju u dvorani na Novom Beogradu i da se muče i sa radnom atmosferom u okolnostima u kojima su sve kategorije prinuđene da se sele tokom sezone iz Arene u Halu sportova "Ranko Žeravica" ili u halu "Pionir".

"Dolaskom pandemije i sklanjanjem nas iz Arene, nemamo mir i atmosferu za rad. Jako sam zabrinut i pričao sam sa Željkom o tome nekoliko puta. Ove godine smo promijenili tri sale za utakmice i tri trenažne dvorane. Ekipi nije jednostavno da se seljaka iz dvorane u dvoranu, jer naviknete na koševe, parket, a onda promijenite sve. Razumijem da u Areni postoje događaji važni za našu državu i poštujem trud da se takvi sportski događaji dešavaju u Srbiji, ali Partizan je veliki košarkaši brend i promoviše Srbiju na najbolji mogući način. Bivši je šampion, igrao je Fajnal-forove, borićemo se za osvajanje Evrokupa i ABA lgie, ali mislim da ne zaslužujemo ovakav tretman, da neki koncert ili bilo kakvo dešavanje nas može da pomjeri, ne samo iz velike, već i iz male dvorane, gdje se održavaju propratni događaji, a mi tu treniramo. To ljudi treba da znaju, da naše sve kategorije treniraju u maloj dvorani i nama je veliki problem kad nas izbace iz Arene, gdje naše ekipe od seniorske, juniorske, do mladih selekcija... Imamo ogroman problem i nemamo atmosferu za rad", rekao je Ostoja Mijailović.

Predsednik crno-bijelih rekao je da će uoči sljedeće sezone "ozbiljno razmisliti i porazgovarati na tu temu".

"Mislim da ne zaslužujemo ovakav tretman, da je jednostavno svaki događaj preči od utakmice Partizana. Kada igramo u Areni, nama je to prvo finansijski jako problematično, a sa druge strane - nemamo atmosferu za rad", dodao je on.

Mijailović je ukazao na to da su navijači platili "sezonske" karte da bi gledali utakmice u Areni, a ne u drugim dvoranama.

"Recimo, navijači, koji se ne bune, su u pretprodaji dali više od milion evra i nije normalno da nekome prodate kartu za Arenu, a da on sa tom istom kartom gleda utakmice u Hali sportova, u Pioniru, gdje su ograničeni kapaciteti. Nama utakmica u Pioniru donese minus, jer nam stanu samo sezonci koji dođu. Mi van te utakmice ne možemo da primimo nikoga drugoga i sve što platimo u organizaciji utakmice je ogroman minus. Moramo da nađemo rješenje da Partizan ima stalnu dvoranu, gdje će moći da trenira i gdje se ekipa neće pomijerati. Najbolji trener Željko Obradović se vratio, a Partizan nije poštovan dovoljno. A, onda slušate od pojedinih dežurnih gostiju jutarnjeg programa kako Partizan ima nenormalno veliku podršku i novca koliko poželi. Mi imamo podršku, ali daleko od toga što neko priča", dodao je Mijailović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC