• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da budem pošten, kad Partizan ovako igra, ne možete im ništa! Trener Mege pričao o skoku i Panteru poslije teškog poraza

Autor Haris Krhalić

Vlada Jovanović nije mogao da bude zadovoljan igrom svog tima, ali ističe da kada Partizan ima svoje veče jednostavno ne može da izgubi.

 Vlada Jovanović nakon poraza od Partizana Izvor: Youtube/screenshot/KK Mega Mozzart

Košarkaši Mege su samo u prvoj četvrtini meča sa Partizanom uspjeli da pariraju timu Željka Obradovića, a trener Vlada Jovanović je istakao da se plašio ovakvog ishoda meča. 

Jednostavno njegov mladi tim nije imao snage da se suprotstavi fizički nadmoćnijoj, iskusnijoj i kvalitetnijoj ekipi Partizana. 

"Sve ono čega smo se pribojavali na kraju se i ostvarilo. Partizan ima svoj način igre od koga ne odstupa. Praktično u prvom minutu kada ni jedna ni druga ekipa nisu baš našle napadački ritam Partizan je već tad uspostavio nivo kontakta i napravio nekoliko skokova u napadu što im je značajno podiglo samopouzdanje", objasnio je Jovanović.

Jednostavno nije bilo rješenja za skok crno-bijelih, ali ni za sjajnog Kevina Pantera. Kada igra ovako, nije ni čudo što se NBA timovi raspituju za njega...

"To prvo poluvrijeme bih rekao da je Panter koji je i glavni igrač Partizana pokazao zašto to jeste i mi nismo uspjeli da ga zaustavimo. Već u prvoj i drugoj četvrtini Partizan je uspostavio način na koji će igrati i nismo imali rješenja za njihov skok. Drugo poluvrijeme smo probali da uhvatimo kakav-takav priključak, međutim to je bilo nedovoljno da ova utakmica bude zanimljivija", dodao je Jovanović.

Iako nije bio zadovoljan partijom svog tima, trener Mege je bio realan i naglasio je da protiv ovakvog Partizana njegova ekipa nije imala šta da traži. 

"Imam dosta toga da zamjerim svojim igračima, ali ako igrate protiv Partizana u ovakvom raspoložeju jako malo vam toga ostavi.Tako da i tu moram da budem pošten, bez obzira na sav naš trud nismo uspjeli da nađemo rješenje za njihov napad", iskren je bio on.

Njegov tim do kraja šampionata čeka još samo duel sa Krkom, a što se tiče crno-bijelih nekadašnji trener Partizana poželio im je sve najbolje u nastavku sezone.

"Što se tiče Željka i Partizana poželeo bi im da ostvare svoje ciljeve u oba takmičenja i u ABA ligi i u Evrokupu, da naprave najbolje rezultate koje mogu", zaključio je on. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC