• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ostaće zabilježeno šta smo prošli!" Dejan Radonjić "vratio film" na Evroligu i najveći problem Crvene zvezde

Autor Mladen Šolak

"I dalje pokušavamo da nađemo rješenje", priznao je Zvezdin trener u Podgorici.

 radonjić o evroligi  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je pobjedom u Podgorici protiv Budućnosti i teoretski osvojila prvo mjesto na tabeli ABA lige. Tako je sa pol-pozicije ušla u plej-of, što znači da će imati prednost domaćeg terena i u polufinalu i u eventualnom finalu. A, poznato je i protiv koga će igrati u polufinalu.

Poslije meča u "Morači", gdje je ponovo dočekan uvredama, trener crveno-bijelih Dejan Radonjić govorio je o pauzi od praktično jednog mjesecakoja očekuje njegovu ekipu od narednog vikenda. Do tada će odigrati dvije utakmice bez rezultatske važnosti, protiv Borca u Čačku u srijedu, 20. aprila i protiv Igokee u "Pioniru" u subotu, 23. aprila.

"Čeka nas pauza za koju još ne znam do kada će da traje. Zavisi od utakmica da li će biti do 14. ili 18. i opet nas čeka vrlo zahtjevan period", izjavio je Radonjić na konferenciji za novinare.

Radonjić je rekao da će njegova ekipa iskoristiti pauzu da se odmori, da oporavi povrijeđene i da će voditi računa i u tom periodu zbog potencijalnih povreda. To je posebno naglasio, vođen oprezom zbog svega što je njegov tim prošao ove sezone, posebno u Evroligi, u kojoj je u završnici ipak ostao "ispod crte" za Top 8, sa skorom 12-16.

"U ovom trenutku nemamo mogućnost da u periodu pauze odigramo ijednu prijateljsku utakmicu, ali pokušavamo da nađemo rješenje. Ne bi bilo dobro da uđemo u polufinale plej-ofa tako, bez obzira na to što igramo na domaćem terenu. Moramo da budemo spremni da igramo na evroligaškom nivou. Da li ćemo biti? Teško je dati odgovor. Nadam se da nećemo imati problema sa povredama, jer će ostati zabilježeno to što smo prošli ove sezone sa povredama. Od 33 utakmice u Evroligi, odigrali smo 29 nekompletni. Imali smo utakmice i bez pet igrača, protiv Fenerbahčea u prvom kolu. Neke smo igrali i sa četiri odsutna igrača...", dodao je Radonjić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC