• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog ove ljepotice NBA zvijezda psuje na srpskom: Oprostila mu prevaru i rodila djecu! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Terens Ros je godinama u braku sa Matijanom, a imao je i aferu sa jednom veoma poznatom ženom.

 Terens Ros supruga Izvor: instagram/matijana.r/printscreen

Pažnju javnosti u Srbiji prethodnih dana dobio je američki košarkaš Terens Ros (31), trenutno NBA igrač i član Orlando Medžika. On je na instagram storiju opsovao na srpskom i to je uradio veoma tečno, pa su počela nagađanja odakle mu tako bogat vokabular naših riječi.

Iako igrača sa naših prostora ima mnogo u NBA ligi, razlog za to je Terensova supruga Matijana, koja je poreklom baš sa Balkana.

Iako o njoj na internetu nema previše podataka, pojedini izvori kažu da je odrasla u Kanadi i da se iz Otave preselila u Toronto. Baš u tom gradu upoznala je svog budućeg supruga, dok je on igrao za Reptorse.

Ubrzo su započeli vezu, kasnije se i vjenčali, a njihov zajednički život obilježila su dva skandala. Tokom prethodnih nekoliko godina dva puta su punili novinske stranice američkih medija - jednom zbog prevare, jednom tokom trudnoće!

Pogledajte kako izgleda atraktivna Matijana:

Tokom 2016. godine Terens Ros je imao avanturu sa Amber Rouz, poznatim TV licem, modelom i starletom. Ona u "kolekciji" ima nekoliko poznatih muškaraca poput Kanje Vesta, Viz Kalife, Mašin Gan Kelija i drugih, ali je sa Rosom bila veoma kratko. Nisu uspjeli zajedno, pa se Terens vratio supruzi sa kojom je tada već imao dijete!

Zbog prevare je Matijana trpjela podsmijavanje na interentu, ali se branila time da je njoj bolje da bude supruga i majka nego avantura za jedno veče košarkašima iz NBA lige. Ipak, i to što je sa NBA igračem čekala dijete bilo je dio jednog skandala.

Dok je po drugi put bila u drugom stanju u komentarima ispod njihovih objava na društvenim mrežama vodila se polemika da li će im drugo dijete biti svijetlijeg tena od prvog. Mnogobrojne navijače koji prate Terensovu karijeru to je iznerviralo, pa su postavljali uvredljive komentare smatrajući da su takve reakcije uvredljive za tamnopute ljude.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC