• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović nije uspio, Monako bez fajnal-fora! Durent gledao spektakl i haos na terenu, Olimpijakos dolazi u Beograd!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Olimpijakos je posljednji učesnik fajnal-fora u Beogradu.

 Olimpijakos se plasirao na F4 u Beogradu Izvor: MN PRESS

Sada se sve zna. Olimpijakos je posljednji učesnik fajnal-fora u Beogradu. U spektaklularnom meču odigranom u Atini grčki tim pobijedio je Monako. Poslije velike borbe je domaćin slavio - 94:88 (11:13, 30:35, 25:22, 28:18).

Majstorije dva tima gledao je i Kevin Durent koji je dočekan zvižducima, a na kraju će se Realu, Efesu i Barseloni u srpskoj prestonici priključiti crveno-bijeli iz Pireja. Najveće zasluge za to ima fenomenalni Kostas Slukas koji je bio fantastičan u samoj završnici.

Možda će vas zanimati

Poslije prave drame i svega viđenog u dvorani "Mira i prijateljstva" je slavio Olimpijakos, a posljednje sekunde obilježio je i kratak prekid jer su navijači domaće ekipe uletjeli na teren.

Prvo poluvrijeme proteklo je u boljoj igri gostujućeg tima. U više navrata je francuska ekipa imala dvocifrenu prednost (30:41, 38:48), odličan je bio Outara sa 12 poena. Na taj način su utišali i krcatu dvoranu u PIreju.

Očekivano, Olimpijakos je imao odgovor. Martin je uzvratio i donio izjednačenje (62:62), a tada je Anđušić pogodio prvo za dva, a onda i za tri iz nevjerovatne pozicije i tako je odbio nalet rivala (62:67). Bila je to samo najava drame koja je uslijedila.

Na oko dva minuta prije kraja je Slukas pogodio trojku, Džejms je uzvratio i to je bio još jedna pokazatelj dešavanja na parketu (89:86). Dorsi je zatim pogodio ključnu trojku i stavio tačku na pitanje pobjednika. Počelo je veliko slavlje, čak su i navijači bili nestrpljivi, pa su ranije utrčali na parket...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC