• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reći ću pred svima - ovo je najgori Partizan ove sezone! Željko Obradović bijesan na igrače pred polufinale ABA!

Autor Haris Krhalić

Trener Partizana Željko Obradović bio je izuzetno nezadovoljan izdanjem svojih igrača na treningu pred polufinale ABA lige.

 Željko Obradović najava Partizan Budućnost Izvor: Sportklub/Printscreen

Partizan će se u polufinalnoj seriji ABA lige sastati sa ekipom Budućosti, koja je u prvoj fazi plejofa bila bolja od tima FMP-a. Pred prvi meč polufinala koji nas čeka u utorak od 19 časova trener crno-bijelih Željko Obradović obratio se medijima. 

On je na početku istakao da njegovu ekipu čeka težak posao

"Ono što je bilo izuzetno lijepo i važno je to što smo imali lijepu atmosferu i ovdje i u Podgorici. Ekipa Budućnosti je tim koji jako poštujemo. Dobili smo ih u obje utakmice, ali smo u posljednjim minutima uspjeli da ih pobijedimo. Očekuje nas teška serija", počeo je Obradović. 

On se osvrnuo i na rad Aleksandra Džikića, trenera protivničke ekipe.

"Tim koji izuzetno dobro koristi individualne kvalitetete svojih igrača, a trener Džikić je postavio meč tako što je napadao sve naše slabosti", istakao je on.

A onda je naglasio da je jako ljut odnosom igrača pred prvi meč sa ekipom iz Podgorice. Nakon poraza od Burse igrači su dobili odmor, dobro trenirali, a onda...

"U našem poslu se kaže, da tuguješ i živiš do sljedeće utakmice. Od one utakmice koju smo izgubili prošlo je mnogo vremena. Imali smo dosta dana ispred nas da se pripremamo i treniramo. Dao sam vrijeme ekipi, da se odmore, da se vrate i zaborave na to, da imamo ispred sebe novo važno takmičenje. To je izgledalo korektno, igrači su radili korektno. Međutim, danas smo imali najgori trening, ne znam razloge, rekao sam im da ću to da kažem", počeo je Obradović i nastavio:

"Ne znam šta je, niko od ovih igrača nije igrao finale, kamo li osvojio ABA ligu. Ako gledam da neko neće da igra odbranu, da neće da trči, da pravi blok, onda je to problem. Rekao sam im da je trening bio katastrofa, nadam se da će reakcija sutra da bude bolja. Ako oni nisu svjesni da Partizan zadnji put bio u finalu 2013. ako mi nemamo tu motivaciju i želju da igramo finale...", dodao je on.

Naglasio je da je vrlo mali broj igrača bio na zadovoljavajućem nivou.

"Od 15 igrača na treningu je trojica košarkaša zadovoljila kriterijume o tome kako bi trebalo da igraju. Sa trenerske strane, nema ništa bolje od toga da igrači izgaraju, da žele. Motivacija je najvažnija stvar i Partizan 9 godina nije igrao finale ABA lige. Mi smo izgubilo godinu dana, sada je prilika da napravimo nešto dobro. Do zadnjeg sekunda bilo koje utakmice sam uz njih. Samo, nema razloga da ja ne izađem i ne kažem ono što sam vidio danas na treningu."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC