• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka Embida i Filadelfije - ostali su na "-35": Džoel kroz masku gledao katastrofu! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Dvije meč lopte za prolaz u finale IStoka imaće ekipa Majamija, kojoj mnogi nisu davali velike šanse pred seriju protiv Filadelfije.

 filadelfija izgubila 35 razlike Izvor: Profimedia

Košarkaši Majamija upisali su ubjedljivu pobjedu u petom meču serije protiv Filadelfije i tako stigli na korak od prolaska u finale Istočne konferencije NBA lige. Na svom terenu su deklasirali rivala (120:85), pa će prvu meč loptu imati na gostujućem parketu u noći između četvrtka i petka.

Gostima na ovom meču nije pomogao ni Džoel Embid, legitimni kandidat za MVP priznanje koje je ponovo završilo u rukama Nikole Jokića. Nakon što je propustio prva dva meča u seriji, Embid se vratio na parket i doveo Filadelfiju do izjednačenja, ali noćas ni on nije imao rješenje za odbranu tima sa Floride.

Ubacio je svega 17 poena uz pet skokova i dvije asistencije, a tako "blijedi" bili su i ostali igrači Filadelfije. Džejms Harden pogodio je tek pet od 13 šuteva (14 poena), a Tobajas Heris (12 poena) imao je isti broj pogodaka uz jedan uzet šut više. Trojica najefikasnijih igrača Filadelfije ubacila su tek 43 poena, što je izuzetno skroman učinak za meč u polufinalu Istoka.

Na drugoj strani je Džimi Batler nastavio da prikazuje sjajne partije u ovoj seriji, pa je sa 23 ubačena poena bio prva zvijezda večeri. Pratio ga je Strus sa 19 poena i dabl-dabl učinkom, a Majami je imao još petoricu igrača sa dvocifrenim poenterskim učinkom.

Sada je tim sa Floride u ogromnoj prednosti, prije svega psihološkoj, jer su pred njima dve meč-lopte. Po reakciji igrača Filadelfije koji su poraženi sa čak 35 poena razlike u meču koji je mogao da odredi čitavu seriju, djeluje da će Majami imati zicer da iskoristi već prvu.

Kako se nadati velikom preokretu od tima koji tokom čitave treće i četvrte dionice razliku nije uspio da spusti na jednocifren zaostatak...

Pogledajte najbolje detalje sa meča:

Peti meč u seriji na Istoku.
Izvor: YouTube/NBA Highlights

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC