• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kobi je ovo predvidio - znao je da Harden neće uspjeti! Bradonja je opet ispao, a svi pričaju o ovoj izjavi Brajanta!

Autor Nemanja Stanojčić

Kobi Brajant je znao da Džejms Harden neće uspjeti da dođe do NBA titule. Pojavila se jedna od njegovih izjava...

 Dzejms-Harden-nece-osvojiti-NBA-titulu-rekao-Kobi-Brajant Izvor: Profimedia

Izabran je Džejms Harden na NBA draftu 2009. godine kao treći pik od strane Oklahome. Stvorena je "velika trojka" sa Kevinom Durentom i Raselom Vestbrukom, stigli su i do finala i tamo ih je zaustavio Majami sa Lebronom Džejmsom. Ubrzo poslije toga je Harden trejdovan u Hjuston gdje je proveo devet godina, pa je otišao u Bruklin i sada je u Filadelfiji.

Za 13 godina u ligi nije uspio da osvoji prsten uprkos nekim fantastičnim sezonama. Tri puta je bio najbolji strijelac lige, bio je i MVP 2018. godine, ali mu i dalje fali taj glavni trofej. Poslije poraza Siksersa od Hita pojavila se jedna izjava pokojnog Kobija Brajanta.

Legendarni as Lejkersa i jedan od najboljih košarkaša svih vremena je još 2019. godine ocijenio da Harden neće doći do titule i da njegov stil igre nije dobar za taj finalni korak. To je rekao dok je Džejms bio u Roketsima sa Krisom Polom.

"Nisam fan, odnosno mislim da takav stil nikada neće osvojiti titulu. Morate da pomognete timu da pobjeđuje i to radi u ovom momentu. Ono što želim da kažem jeste da sa ovim stilom igre ne mogu da osvoje. Ako je jedan igrač dominantan sa loptom, onda je ispred odbrane i to se zaista lako brani. Posebno u plej-ofu. On radi sjajan posao, ljudi pokušavaju da umanje sve ono što radi i to je dokaz da dobro igra", rekao je tada Kobi.

Harden je na udaru mnogih, pa i saigrača pošto je u odlučujućem meču sa Majamijem dao samo 11 poena i uputio je samo dva šuta ka košu u cijelom drugom poluvremenu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC