• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Španiji - predsjednik natjerao igrače da kleče: Osvojili dve LŠ, ispali iz lige, pa morali da mole za oproštaj

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik kluba je natjerao igrače da kleče, a taj njegov gest nije dobro prošao. Mnogi su se javili i istakli da ovakav gest nije poželjan na terenima.

 Košarkaši Burgosa ispali iz Endesa lige, pa morali da kleče Izvor: Youtube/ACB/printscreen

Posljednje kolo Endesa lige donijelo je nekoliko dramatičnih mečeva u borbi za opstanak. Saragosa je uspjela da pobijedi Mursiju i opstane u posljednjem meču karijere Omara Kuka, a ispali su San Pablo Burgos i Andora.

Tim Andore, koji je stigao do polufinala Evrokupa, nije uspio da se zadrži u najvišem rangu španske košarke, a ispadanje iz lige igrači San Pablo Burgosa morali su da završe klečanjem na terenu! 

Možda će vas zanimati

Ekipa je u posljednjem kolu izgubila od Fuenlabrade 86:83 i tako se poslije pet sezoa preselila u niži rang. Ekipa koja je 2020. i 2021. godine osvojila FIBA Ligu šampiona sad će biti u drugom rangu, a predsjednik kluba Feliks Sančo je zbog toga izašao na teren i naredio igračima da kleknu! 

Navijači su na tribinama snimljeni kako plaču, a da  bi se izvinili svima na neuspjehu igrači su klekli i tako stajali skoro minut pred navijačima. To je naišlo nakon meča na vrlo oštre kritike, ali odmah poslije utakmice svi su prihvatili odgovornost. 

"Nikada nisam zažalio što sam stigao ovdje, ovo je veliki projekat. Mi smo mlad klub koji je imao mnogo uspjeha. Ovo je momenat u kome jako patimo, ali imamo naslijeđe sa navijačima i ovom halom", rekao je trener Pako Olmos poslije meča.

A kapiten Ćavi Rabaseda je priznao da je tim ispod nivoa cijele sezone.

"Nismo igrali onako kako se od nas očekuje na ovom meču, ali ni cijele godine. Mnogo smo toga propustili i igrači su krivi za ovo što se desilo", rekao je on.

Pogledajte i kako je izgledao gest igrača nakon meča:

Pogledajte

01:25
pocast poginulom kosarkasu
Izvor: Youtube/ACB
Izvor: Youtube/ACB

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC