• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan igra najvažniji meč, a "Žoc" od navijača traži samo jedno - "Volio bih..."

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Partizana Željko Obradović nada se da navijači neće vrijeđati nikoga iz redova Crvene zvezde u meču koji je na programu u srijedu uveče.

 Željko Obradović moli navijače da ne vrijeđaju nikog iz Zvezde Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana su u nedelju izgubili i drugi meč finalne serije ABA lige od Crvene zvezde (81:85), pa se sada nalaze u teškoj poziciji u borbi za trofej.

I dok je KK Partizan izdao saopštenje o sudijskoj ekspertizi i greškama iz završnice prethodnog susreta, trener crno-bijelih Željko Obradović imao je važan apel za navijače kluba.

Možda će vas zanimati

 Iz Partizana su istakli da je njihov tim bio oštećen u prethodnom meču, a treći okršaj sa "vječitim" rivalom biće prvi u finalnoj seriji koji će crno-bijeli igrati pred svojim navijačima.

Susret je zakazan za srijedu u 20.30 časova, a Željko Obradović je iskoristio priliku da pozove navijače da dođu u halu "Aleksandar Nikolić".

"Želio bih da pozovem naše navijače da u što većem broju napune nekadašnji Pionir i da budu vjetar u leđa našim mladim igračima kao što su to bili tokom cijele sezone", počeo je trener Partizana.

"Istovremeno, želim da apelujem na njih da navijaju fer, sportski i bez ikakvog vrijeđanja. Volio bih da se igrači, stručni štab i svi članovi suparničkog tima osjećaju prijatno u dvorani i da jedini pritisak koji osjete, bude onaj pritisak koji nosi gromoglasna podrška našem timu", istakao je Obradović.

Partizan u srijedu uveče mora da savlada Zvezdu ne bi li ostao u borbi za titulu prvaka ABA lige, pošto se finalna serija igra na tri pobjede.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC