• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvojili titulu sa Darkom, sad će da "šefuju" Lebronu: Miličić ih dobro zna, a sad će ih upoznati zvijezde Lejkersa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Darvin Hem i Darko Miličić su sa klupe gledali kako Rašid Valas dominira pod košem. Sada će Rašid biti asistent nekadašnjem saigraču u stručnom štabu Lejkersa.

 Rašid Valas u stručnom štabu LA Lejkersa Izvor: Profimedia

Los Anđeles Lejkersi su iza sebe imali jako lošu sezonu u kojoj su napravili nefukncionalan tim pun veterana koji su daleko od top forme i sve više padaju. Pikove nemaju, prostora u "seleri kepu" je jako malo, pa su riješili da naprave promjene na klupi i nadaju se da bi novi trener mogao da donese prijeko potrebne promjene. 

Za prvog trenera ekipe umjesto Frenka Vogela sa kojim je prekinuta saradnja doveli su Darvina Hema. Ovaj nekadašnji krilni košarkaš nekoliko NBA timova do sada je bio asistent u Lejkersima, Atlanti i MIlvokiju, a sada će preuzeti ekipu u kojoj će se sve vrtjeti oko Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa.

Možda će vas zanimati

On je već sada krenuo da pravi svoj stručni štab, a prvi čovjek koga je zaposlio je Rašid Valas! Sa legendarnim krilnim centrom Darvin Hem je igrao od 2003. do 2005. godine kada je nastupao za Detroit. U tom timu sa njima je bio i Darko Miličić, a sva trojica su zajedno osvojila šampionski prsten 2004. godine. 

I dok je Rašid Valas bio okosnica tima i jedan od najbitnijih fudbalera, Darvin Hem je završio svoju NBA priču u Pistonsima gdje jedva da je bio epizodista. Sada će zajedno probati da uzmu titulu u Los Anđelesu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC