• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski klub juri ABA ligu sa NIikolom Pekovićem: Zvali ih u Ligu šampiona, ali poslije titule zanima ih samo Jadran!

Autor Haris Krhalić

Nikola Peković se vraća u srpsku košarku i to kao član upravnog odbora KK Zlatibor, prošlogodišnjeg osvajača ABA 2 lige.

 Nikola Peković postao dio Upravnog odbora Zlatibora Izvor: MNPRESS

Dok Zlatibor čeka odluku ABA lige i nada se da će dobiti mjesto u ABA ligi naredne sezone iz Čajetine dolaze vijesti da se klub pojačao Nikolom Pekovićem! 

Ekipa iz Čajetine koja je odbila učešće u FIBA Ligi šampiona jer još uvijek ne zna da li će naredne sezone. Dok čekaju odluku ABA lige o tome da li će im biti odobreno takmičenje u prvom rangu regionalnog takmičenja naredne godine Čajetinci su na novoj skupštini kluba objavili da se klubu pridružio Nikola Peković.

Nekadašnji centar i predsjednik Partizana sada će biti dio upravnog odbora koji čine:Želimir Džambić, Đorđe Aleksandrić, Arsen Đurić, Željko Maksimović, Zoran Simeunović, Aleksandar Marković, Desko Marjanović, Vide Marić, Gvozden Starčević, Bojana Božanić, Vladimir Živanović, Aleksandar Lijeskić, Nikola Knežević, Nikola Novaković i on. 

Rajko Pelverović je dobio novi mandat za predsjednika kluba na još četiri godine, a Nebojša Božović će u naredne četiri godine biti sekretar. Najbolji košarkaš Zlatibora u prošloj sezoni Dušan Kutlešić je u član skupštine kluba, što jasno govori da ostaje u timu. 

Što se tiče trenera Strajina Nedovića on ima ponude iz Francuske, Rusije i Švajcarske, ali su u klubu uvjereni da će ostati na čelu Čajetinaca i naredne sezone. Oni se nadaju - u ABA ligi!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC