• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Radonjić odlazi iz Crvene zvezde? Evroligaš "krade" trenera crveno-bijelima!

Autor Dragan Šutvić

Da li će crnogorski stručnjak i sljedeće sezone voditi Zvezdu? Ipak nije tako izvjesno!

 dejan radonjić odlazi iz crvene zvezde  Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Dejan Radonjić je prva želja Panatinaikosa za mjesto trenera! Pozivajući se na srpske izvore, grčki mediji navode da su pregovori već počeli i da bi trofejni stručnjak ovog ljeta mogao da preuzme "zelene" iz Atine. 

Iako je nakon osvajanja još jedne triple krune sa Zvezdom Radonjić ostao bez ugovora, ta saradnja nije produžena ni osam dana nakon posljednje utakmice. U međuvremenu su se crveno-bijeli zvanično rastali sa Dejanom Davidovcem koji je otišao u CSKA, Ostin Holins je počeo da se oprašta pred selidbu u Makabi, Barselona hoće Nikolu Kalinića, a sada djeluje da nije izvjesno ni da će ostati šef stručnog štaba.

Radonjić je više puta nakon kraja sezone govorio da je njegova želja da ostane u Crvenoj zvezdi, ali još nije dogovorio nastavak saradnje sa crveno-bijelima. "Ja ću biti konkretan. Što se tiče mene, želja nije sporna, mislim da je sada najbitnije da sada idemo malo da slavimo, pa ćemo vidjeti u narednim danima šta i kako. Još jedanput da ponovim, moja želja nije sporna", rekao je Dejan Radonjić odmah nakon osvajanja titule šampiona Srbije. 

Ipak, osam dana kasnije ipak postaje neizvjesno da li će i dalje trajati drugi mandat najtrofejnijeg trenera u Zvezdinoj istoriji, tokom kojeg je prošle i ove sezone donio po tri trofeja na Mali Kalemegdan. U klupsku vitrinu je ukupno unio 15 pehara, a prvi put je preuzeo Zvezdu 2013.

Ova vijest i naprasna neizvjesnost otvoriće nova pitanja u vezi sa izgledom tima crveno-bijelih za novu sezonu, u danima u kojima evroligaši počinju da sklapaju sastave za takmičarsku 2022/23. Za početak, Zvezda će morati da riješi pitanje trenera, a PAO će očigledno aktivno pratiti tu situaciju, spreman da reaguje i da dovede Radonjića na klupu.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC