• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Radonjić više nije trener Zvezde! Gotovo je - sve se dogovorio sa novim timom! Crveno-bijeli nastavljaju bez njega

Autor Haris Krhalić

Gotovo je - trofejni trener više neće voditi crveno-bijele.

 Dejan Radonjić napustio Zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda nastavlja bez Dejana Radonjića! On je u srijedu doputovao u Atinu u društvu agenta Miodraga Ražnatovića i tamo je postigao dogovor sa predstavnicima Panatinaikosa. Prema posljednjim najavama, njegov dolazak na klupu šestostrukog šampiona Evrope biće ozvaničen u četvrtak, nakon što je postigao dogovor sa tehničkim direktorom atinskih "zelenih", Argirisom Pedulakisom.

Na sastanku u srijedu popodne Radonjić je dogovorio detalje svoje selidbe u glavni grad Grčke, dok će sa druge strane Zvezda krenuti u potragu za trenerom. U minuloj sezoni crveno-bijeli su osvojili triplu krunu pod Radonjićevim vođstvom, a prethodnih dana su članovi tog tima počeli da napuštaju klub, pa su otišli Nejt Volters, Ostin Holins, Dejan Davidovac, a i Nikola Kalinić je blizu prelaska u Barselonu.

Iako se prethodnih nedjelja nije moglo "na prvu" pretpostaviti da će se ovo dogoditi i iako u i Radonjić i predsjednik Nebojša Čović pozitivno govorili o nastavku saradnje, crnogorski stručnjak će napustiti Mali Kalemegdan drugi put u karijeri - i to nakon godinu i po drugog mandata, tokom kojeg je osvojio šest trofeja.

Sa Malog Kalemegdana je u ponedjeljak istaknut rok Dejanu Radonjiću da odgovori na ponudu do četvrtka, ali tog dana će po svemu sudeći biti jasno da je odgovor "Ne", jer se očekuje da iste večeri on zvanično bude trener grčkog tima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC