• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva reakcija na Pešićev spisak - jedan igrač se smije!? Selektor nije pozvao košarkaša Partizana, a on je ovo objavio..

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Navijači su odmah protumačili to kao nezadovoljstvo Danila Anđušića što nije na spisku.

 Danilo-Andjusic-se-smeje-jer-ga-Pesic-nije-zvao Izvor: MN PRESS

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić objavio je danas širi spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo i na njemu su ukupno 22 imena.

Na prvi pogled deluje da je Pešić pozvao možda i najjači tim, od krupnijih imena izostaje tek povrijeđeni Bogdan Bogdanović, međutim deluje da nisu svi zadovoljni odabirom selektora. Na širem spisku nije bilo mjesta za Danila Anđušića, a čini se da je novi košarkaš Partizana nezadovoljan zbog toga.

Ubrzo pošto je na zvaničnom sajtu KSS "okačen" spisak reprezentacije, Anđušić se oglasio na Tviteru uz tri smajlija koja plaču od smijeha, pa su navijači odmah pomislili da je to reakcija na odluku Pešića da ga ne zove.

Pogledajte taj tvit...


Povremeni reprezentativac Srbije nije bio ni na jednom spisku Svetislava Pešića u kvalifikacijama za Mundobasket. Igrao je prethodne godine za Monako, člana Evrolige čiji igrači nisu mogli da "iskaču" u FIBA prozorima, dok ga nije bilo ni u posljednjim utakmicama protiv Belgije i Letonije, nakon završene klupske sezone.

Posljednji put je dres Srbije nosio na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Beogradu, kada je ostavio dobar utisak, posebno se ističući u finalu protiv Italije. Tada je ubacio 27 poena, ali Srbija je izgubila.

U međuvremenu je Anđušić potpisao ugovor sa Partizanom, za koji će igrati čak treći put u karijeri.

Ovo je spisak Pešića za Eurobasket: Aleksa Avramović, Nemanja Bjelica, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Marko Jagodić-Kuridža, Ognjen Jaramaz, Nikola Jokić, Nikola Jović, Nikola Kalinić, Balša Koprivica, Vladimir Lučić, Vanja Marinković, Vasilije Micić, Nikola Milutinov, Nemanja Nedović, Aleksej Pokuševski, Filip Petrušev, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Alen Smailagić i Miloš Teodosić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC