• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca m:tel Mirko Mikić bi ove klubove volio da izbjegne u Evropi! Evo i zbog čega!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šampion Bosne i Hercegovine u rukometu, banjalučki Borac m:tel će u novu internacionalnu sezonu krenuti od drugog kola EHF Evropskog kupa.

 Mirko Mikić bi volio da RK Borac izbjegne Bregenc, Tun i skandinavske ekipe, ali i bh. klubove Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Žrijeb za prvo kolo biće održano 19. jula, a za narednu rundu u kojoj će startovati izabranici Mirka Mikića zakazan je tek za 20. septembar.

Interesantno, Banjalučani bi za rivala mogli da izvuku tuzlansku Slobodu, Izviđač iz Ljubuškog i Gračanicu, naravno pod uslovom da Ljubušaci i Gračanlije uspiju da eliminišu prvu prepreku, s obzirom da oni kreću od prvog kola, dok se Tuzlaci, kao i crveno-plavi, uključuju od druge runde.

Ipak, uzimajući u obzir da je Borac m:tel povlašćen, a Sloboda ne, to znači da bi Banjalučani i Tuzlaci mogli da se sretnu u drugom kolu, koje je na programu 29/30. oktobra, odnosno 5/6. novembra.

Ipak, njih nikako ne bi volio da izvučeMirko Mikić, trener Banjalučana, kao i austrijski Bregenc, Vaker Tun iz Švajcarske, te skandinavske ekipe.

"Prvo treba sačekati ovu prvu rundu da završi pa onda ćemo vidjeti. U principu, većina ekipa je nepoznanica ali sigurno od ovih što su sada potencijalni protivnici, volio bih izbjeći austrijski Bregenc, Vaker Tun iz Švajcarske i eventualno ove Skandinavce zbog dugog puta. A što se tiče ekipa iz BiH, ne bih volio da se sastanemo jer to sigurno znači jedna manje ekipa u nastavku, a i nekako ne bi imali osjećaj da igramo evropsko takmičenje", rekao je Mikić.

Pogledajte kompletan spisak učesnika EHF Evropskog kupa za sezonu 2022/23.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC