• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović sjeo na klupu Zvezde, pa poručio - tražim takve igrače! Trener crveno-bijelih nema strah: Znam gdje sam došao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vladimir Jovanović pričao je o dolasku u Zvezdi, planovima, ciljevima koje ima sa klubom...

 Vladimir-Jovanovic-o-Crvenoj-zvezdi-i-pojacanjima Izvor: MN PRESS

Vlada Jovanović predvodiće Crvenu zvezdu u predstojećoj sezoni. Zvanično je predstavljen kao novi šef stručnog štaba kluba sa Malog Kalemegdana.

U razgovoru za zvanični sajt crveno-bijelih pričao je o planovima, idejama i svemu što ga čeka na klupi. Takođe, naglašeno je da će u srijedu otputovati sa mladom reprezentacijom Srbije (do 20 godina) na Evropsko prvenstvo pošto je ujedno i selektor spomenute selekcije. Od kraja jula će se u potpunosti posvetiti klupskim obavezama.

"Čeka me veliki izazov, samim tim i obaveza koju nosi mjesto trenera Zvezde. Svjestan sam šta se očekuje od Zvezde i kada sam prihvatio ovaj poziv, prihvatio sam da živim sa tim i da dam svoj maksimum. Siguran sam da možemo da ostvarimo ambicije, ali iza toga mora da stoji veliki rad i posvećenost. Iz toga će doći sve što želimo i u šta čvrsto vjerujem, a to su dobri rezultati", rekao je Jovanović.

U redove osvajača triple krune stigli su Nemanja Nedović, Hasan Martin i Džon Holand i oni će biti među nosiocima igre za narednu sezonu i borbu na četiri fronta.

"Želimo da budemo konkurentni u svim takmičenjima. Želimo da oformimo tim koji je kadar da 'izađe na crtu' svakoj ekipi i da ide na pobjedu. Sa moje, trenerske strane, želim da izvučem najbolje iz igrača. Hemija u timu biće izuzetna ovažna, jer je sve to usko povezano. Iz toga se stvara pozitivna energija iz koje dolaze dobre igre."

Imao je posebnu poruku za pristalice kluba.

"Podrška naših navijača je izuzetno važna. Kada je imate od najboljih i najvjernijih navijača, što Zvezdini svakako jesu, sve je onda lakše. Na nama je da radimo, da se borimo i da odnosom prema dresu opravdamo povjerenje", zaključio je Jovanović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC