• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac napao Jokića - Pokušao je da ubije protivnika! Voditelj "opleo" po Nikoli: Tjera konje da ga vuku po Srbiji!

Autor Dragan Šutvić

Američki voditelj Ben Lajons žestoko je napao Nikolu Jokića i uputio mu je pregršt kritika. Uporedio ga je i sa Karmelom Entonijem...

 američki novinar napao nikolu jokića  Izvor: profimedia/twitter/screenshot/swipacam

"Nikola Jokić je umalo ubio Markifa Morisa, a sad tjera konje da ga vuku po Srbiji". Ovo je jedna od rečenica koju je izgovorio poznati američki voditelj Ben Lajons u jednoj emisiji.

Njegova analiza igre srpskog igrača, prozivke i napadi na njegov račun izazvali su buru na društvenim mrežama, posebno zbog nedostatka pravih informacija. Tačnije, zbog pravljenja narativa onakvog kakav njemu odgovara. Recimo, zaboravio je da spomene da je Markif bio taj koji je isprovocirao Nikolu i umalo ga namjerno povrijedio, a onda i prozivke zbog toga što voli konje...

Možda će vas zanimati

"Nisam fan Jokića. Ne sviđa mi se njegovo ponašanje, umalo je ubio jednog od braće Moris. Onda je ostavio svoj tim na cjedilu, isključen je u odlučujućem meču plej-ofa i to u trećoj četvrtini. Kakvo je to ponašanje? Apsurdno je. Onda tjera nekog konja da ga vuče tamo po Srbiji", nasmijao se Lajons.

Ovako je izgledala ta tuča:

Pohvalio je igru Jokića, ali je onda krenuo u poređenje sa Karmelom Entonijem.

"Nikola je fantastičan košarkaš, ali evo šta je moj problem sa njim. Kao što bi mene moji prijatelji napali za Entonija, jer je unikatan u napadu, ne u drugom stvarima, takav je i Jokić. Poseban je u ofanzivi, napade morate da igrate preko njega, kao kod Mela, ali ni jedan ni drugi nemaju taj sljedeći nivo. Ne možete da imate igrača koji je labilnost u odbrani. Pa onda bude isključen na meču", pričao je Lajons.

Za razliku od njega, ostali voditelji u "Rič Ajsen" šouu su stali u odbranu srpskog asa. "Po toj logici je 70 odsto NBA lige labilnost u napadu, a Nikola ima 10 asistencija po meču u prosjeku", izgovorio je Ajsen.

"Nikola je MVP, ali su ovako napadali i Mela i hoću da vidim isti takav nivo energije i protiv Jokića. Kome je Melo trebalo da doda loptu, Pablu Priđoniju od 35 godina", opet se pravdao Ben.

Tada se ubacio drugi voditelj i podsjetio Lajonsa na mnogo bitniju stvar. Na činjenicu da je Jokić igrao prethodne sezone sam i da je uveo tim u plej-of bez Džamala Mareja i Majkla Portera juniora...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC