• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit - kad je Drobnjak u dresu dijelio sarme po Sijetlu: Unosio ih u gradski prevoz, nisu mogli da mu izgovore prezime!

Autor Dragan Šutvić

Na društvenim mrežama se pojavila čuvena reklama Sijetl Supersoniksa, u kojoj je Predrag Drobnjak po gradu nudio "kupus-rolnice" sugrađanima.

 drobnjak u dresu sijetla dijelio sarme  Izvor: Twitter/screenshot/SeattleSonics

Navijači ugašenog NBA tima Sijetl Supersoniks sjetili su se ovih dana jedne od neuobičajenih marketinških akcija, u kojoj je Predrag Drobnjak išao po gradu i nudio navijačima sarmice. Potpuno obučen u dres u kojem je igrao u NBA ligi od 2001. do 2003, član zlatne generacije jugoslovenske reprezentacije vikao je ulicom "Besplatne sarmice, besplatne sarmice", a neki su zaista zastajali i prihvatali to što nudi.

U kratkim razgovorima, neki su pružali ruku da se upoznaju sa bivšim asom Partizana, Efesa, Baskonije i drugih timova, mada nisu uspijevali da izgovore njegovo prezime. Naravno, slovo "Nj" bilo je preteško. "Možda ne možete da to kažete", rekao je košarkaš jednom paru na parkingu.

Pogledajte kako je izgledala ta hit akcija:

Nažalost, Sijetl nema NBA tim od 2008, kada se ekipa preselila u Oklahomu, a sa njom i sjajni ruki Supersoniksa, Kevin Durent. Drobnjak je u toj ekipi igrao zajedno sa Vladimirom Radmanovićem, a nakon 2003. nastupao je i za Kliperse i za Atlantu.

Ipak, njegova NBA karijera prije svega je ostala upamćena po nastupima u timu koji je imao veliki broj navijača širom svijeta. U Sijetlu ga je dočekao lider ekipe Geri Pejton, a tu su bili i poznati asovi poput Rašarda Luisa i Brenta Berija, dok je u Supersoniksima bio i sa legendarim šuterom Rejom Alenom. Pored igrača, Supersoniksi su očigledno imali i originalni marketing-tim, koji je smislio ovakvu akciju:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu! 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC