• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novica ima novi posao - vratio se u bivši klub! Veličković naslijedio nekadašnjeg saigrača: Jedva čekam da počnem!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novica Veličković pronašao je novi posao. Radiće kao tim menadžer Mege.

 Novica-Velickovic-tim-menadzer-Mege Izvor: MN PRESS

Novica Veličković ima novi posao. Poslije duge i uspješne igračke karijere ostaće u košarci, ali na drugoj poziciji. Biće tim menadžer Mege.

Njegov bivši klub, u kom je bio u dva navrata, ponudio mu je drugačiju ulogu i ponovo će sarađivati sa mladim i talentovanim igračima i prenositi im svoje znanje. Naslijedio je na toj poziciji nekadašnjeg saigrača Milenka Tepića.

"Prije svega bih želio da se zahvalim Megi na ukazanom povjerenju. Bio sam dio kluba u dva navrata kada sam na terenu imao priliku da pomognem Megi u njenom rastu, na terenu i van njega. Takođe sam se trudio i da prenesem svoje znanje i iskustvo na mlade i talentovane igrače koji su upravo iz Mege započeli svoj put ka evropskom i svjetskom vrhu. I sama Mega je od tada porasla mnogo, sve je posvećeno radu i napretku mladih igrača koji ovdje imaju sjajne uslove za treniranje. Moja uloga će ovaj put biti nešto drugačija, ali će motivacija za rad kao i uvijek biti na najvišem nivou. Jedva čekam da počne sezona", rekao je Veličković za sajt kluba.

Ovako je izgledala oproštajna utakmica Veličkovića:

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić prvo se zahvalio Tepiću na svemu što je pružio u Megi, prvo kao igrač, pa kao tim menadžer, pa se obratio Veličkoviću.

"Novica je svojim velikim igračkim iskustvom u dva navrata tokom igračke pomogao mladim i talentovanim igračima Mege da postanu još bolji, među kojima su bili Nikola Jokić i Vasilije Micić. Takođe je imao veoma važnu ulogu prilikom plasmana kluba u ABA ligu, što je izuzetno doprinijelo daljem rastu kluba. Sada će u nešto drugačijoj ulozi imati priliku da pomogne nekim novim košarkaškim nadama i da bude ta spona između kluba i igrača u zajedničkom cilju da svi oni napreduju igrački i ljudski i u pravom smjeru. Upravo iz svih tih razloga nam je izuzetno drago što je poslije završetka igračke karijere Novica baš u Megi započeo svoj novi košarkaški put", zaključio je Ćakić.

Podsetimo, Veličković je u Partizanu bio dio čuvenog trilinga "TNT" koji su činili još Tepić i Uroš Tripković.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC