• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvije NBA zvijezde u Beogradu - Bogdan dočekao Slovenca: Igrali finale Evropskog prvenstva, sada se druže na splavu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bogdan Bogdanović i Goran Dragić provode vrijeme zajedno u Beogradu.

 Bogdan-Bogdanovic-i-Goran-Dragic-u-Beogradu Izvor: Instagram/the_1_dragon/printscreen

Bogdan Bogdanović vrijeme između dvije NBA sezone provodi u rodnom gradu, a sada mu je gost u Beogradu igrač koji je napravio zavidnu NBA karijeru. Goran Dragić, slovenački veteran, objavio je na svom Instagram profilu na kojoj pozira sa Bogdanovićem tokom zajedničkog ručka na jednom beogradskom splavu.

Njih dvojica se odlično poznaju sa NBA terena, ali i iz finala Evropskog prvenstva 2017. godine. Tada su bili lideri svojih ekipa, a Slovenija je predvođena Igorom Kokoškovim stigla do šampionske titule na tom turniru. Baš sa njim je Dragić nedavno napravio jednu zanimljivu fotografiju.

Vjerovatno su se i tokom današnjeg druženja akteri finala od prije pet godina prisetili finala Evropskog prvenstva. Isto takmičenje igraće se i ove jeseni, a vjerovatno će ga proopustiti i Bogdanović i Dragić. Srpski košarkaš nije na spisku selektora Pešića jer se oporavlja od povrede, a Dragić je zvanično završio reprezentativnu karijeru.

Istina, to nije u potpunosti tačno, jer se iz penzije vratio kako bi u prethodnom prozoru pomogao nacionalnom timu u kvalifikacijama za Mundobasket. Zbog toga u Sloveniji i dalje tinja nada da bi iskusni bek mogao da se odazove selektoru i otputuje na posljednji veliki turnir sa nacionalnom timom - gdje bi Slovenija ponovo mogla da napadne titulu!

Dok ne donese definitivnu odluku, Dragić je gost Beograda i Bogdana Bogdanovića, a u komentarima ispod objave dvojici košarkaša se javio i nekadašnji reprezentativni as Marko Jarić.

Ovo je Dragićeva objava:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC