• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan se oporavljao da zaigra za Srbiju, pa čuo loše vijesti: Odjeknula bomba, Srbin mora da bježi iz kluba!

Autor Haris Krhalić

Dok se Bogdan Bogdanović oporavlja od povrede i nada se da bi mogao da zaigra na Eurobasketu, situacija u klubu za koji igra je sve gora po njega.

 Bogdan Bogdanović napušta Atlantu Izvor: Profimedia

Prava bomba odjeknula je u NBA pošto je najpoznatiji američki košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski javio da je Dežonte Marej novi košarkaš Atlanta Hoksa! 

Jedan od najboljih igrača San Antonio Sparsa u prethodnih nekoliko sezona trejdovan je u Atlantu za Danila Galinarija i nekoliko pikova prve runde drafta.

Atlanta očigledno planira da naredne sezone ima dvije zvijezde na bekovskim pozicijama, pa će Mareja upariti sa Treom Jangom, što bi mogle da budu loše vijesti za Bogdana Bogdanovića.

Reprezentativac Srbije se trenutno oporavlja od povrede i ima još dvije godine od četvorogodišnjeg ugovora vrijednog 72.000.000 dolara koji je potpisao sa Atlantom nakon odlaska iz Sakramento Kingsa. Već je bilo riječi u NBA da Hoksi žele da trejduju njega i Džona Holinsa kako bi doveli nove igrače i ispraznili mjesto u budžetu.

Marej će u narednoj sezoni zaraditi 16.500.000 dolara i to je manje od plate Galinarija koji je otišao iz kluba. Ipak, problem je minutaža jer je Marej prošle godine u San Antoniju igrao 34 minuta po meču, dok je Jang takođe igrač sa ogromnom potrošnjom koji želi da uvijek bude na terenu.

Pored takva dva beka prilika za minute za Bogdana Bogdanovića i Kevina Huertera biće sve manje, a s obzirom da nekoliko timova uključujući i Lejkerse ima interesovanje za Srbina vrlo vjerovatno možemo da očekujemo da ga Atlanta trejduje u narednom periodu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC