• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanci otkrili sve o Bogdanovoj povredi: Evo zašto Bogdanović neće igrati za Srbiju na Eurobasketu!

Autor Haris Krhalić

Bogdan Bogdanović je operisan i dužina njegovog oporavka mu neće dozvoliti da ovog ljeta bude dio reprezentacije Srbije.

 Amerikanci otkrili sve o Bogdanovićevoj povredi Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

I dok je Miško Ražnatović zagolicao maštu javnosti i potencijalno nagovijestio da će Nikola Jokić igrati za Srbiju na predstojećem Evropskom prvenstvu, iz SAD stižu nove loše vijesti za nade drugog reprezentativca.

Bogdan Bogdanović je operisao tetivu čašice koljena, a Atlanta Hoksi su otkrili koliko dugo bi srpski bek mogao da odsustvuje sa terena.

Kako stvari stoje, i kako je ranije najavljeno, Bogdanović neće biti spreman za Evropsko prvenstvo i neće moći da pomogne selekciji Svetislava Pešića.

"Bogdan Bogdanović je operisao tetivu čašice kako bi se zaliječilo zapaljenje koljena. U pauzi između sezona će se oporaviti i očekuje se da bude potpuno oporavljen pred početak regularne sezone", navodi se u saopštenju Atlante.

Kako se Evropsko prvenstvo igra od 1. do 18. septembra, a nova NBA sezona počinje u oktobru, jasne su naznake da Bogdanović neće moći da bude spreman za nastup u nacionalnom timu.

Bogdanović se povrijedio pred kraj protekle NBA sezone. Zbog te povrede se mučio tokom plej-ofa, a posljednju utakmicu sezone protiv Majamija je morao da propusti. Sada je pred njim važan period oporavka kako bi bio potpuno spreman za nove izazove u dresu Atlante.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC