• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi čekaju Jokića, a Bogdan neće igrati za Srbiju!? Muka za Pešića - Bogdanović ima problem koji mora da riješi!

Autor Dragan Šutvić

Bogdan Bogdanović će najvjerovatnije morati na operaciju koljena i zato neće igrati za Srbiju na predstojećem Eurobasketu.

 bogdanović neće igrati za srbiju na eurobasketu  Izvor: MN PRESS

Dok se čitava Srbija pita da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju na Eurobasketu, što je već dosadilo i selektoru Svetislavu Pešiću koji je počeo da se šali, stižu informacije o Bogdanu Bogdanoviću koje su vrlo zabrinjavajuće.

Sjajnog srpskog beka su tokom čitave sezone u NBA ligi mučile povrede, imao je problema sa desnim koljenom i zglobom lijeve noge i propustio dosta utakmica, tako da postoji mogućnost da Bogdan Bogdanović ne igra za reprezentaciju ovog ljeta, prenosi portal "Mozzart Sport".

Možda će vas zanimati

To bi bilo prvi put od 2013. godine da Bogdan Bogdanović ne igra za reprezentaciju, odnosno ljetos nije učestvovao na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre jer je igrao plej-of NBA lige sa Atlantom.

Bol u koljenu koji ga je mučio bi mogao da se ukloni samo rutinskom operacijom, a to je najbolje učiniti između dvije sezone. Upravo zbog toga bi Bogdanović mogao da preskoči nastup za Srbiju na Eurobasketu u septembru, što bi svakako bio veliki udarac za "orlove".

Ako bi pak igrao, KSS bi morao da plati veliko osiguranje za njega, a to sve nosi i veliki rizik od obnavljanja povrede koja bi ga na duže vrijeme odvojila na parketa.

To je između ostalog indirektno potvrdio i selektor Svetislav Pešić koji je tokom gostovanja na K1 poručio da će biti igrača koji će "možda morati na operacije" i da zbog toga neće igrati na Eurobasketu, ali nije želio da daje preveliki značaj tome jer mu je najvažnije da napravi kolektiv.

"Nećemo da doživimo ono što smo prošle godine da smo pripreme za Olimpijske igre počeli sa četvoricom košarkaša i na kraju dođu Italijani i naprave dominaciju. I nas nema na OI. A u januaru iste godine, kada nisam bio selektor, zovu me novinari i kažu da li imamo šanse da osvojimo medalju... Samo sam im rekao da se nismo kvalifikovali. Loša priprema, loši rezultati. Moramo dobro da se pripremimo da bismo potencijal igrača pretvorili u najbolji rezultat", zaključio je selektor Srbije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC