• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Niko ne može da se igra sa prvakom Evrope!" RK Borac m:tel se oglasio: Pojedinci pokušavaju da nam ukradu imovinu!

Autor Dragan Šutvić

Klub iz Gospodske ulice oglasio se saopštenjem za javnost.

 rk borac saopštenje za javnost o imovini  Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Rukometni klub Borac m:tel, osim sportskih, ovih dana mora da vodi i administrativno-pravne bitke.

Klub iz Gospodske ulice oglasio se, naime, saopštenjem za javnost, u kojem ističe da se "na nezakonit način pokušava oduzeti imovina kluba u Srpskoj ulici br. 4".

Možda će vas zanimati

Imovina je, ističu iz kluba, uknjižena 2019. godine, zbog žalbi pojedinih pravnih lica ovaj proces je ponovo u proceduri, ali su i pored toga pojedinci, navodi se u dopisu dostavljenog medijima, poslovni prostor nezakonito upisali na drugo (fizičko) lice.

Klupsko saopštenje prenosimo u cjelosti.

"Uprava RK Borac m:tel želi da obavijesti javnost da se na drzak, bezobziran a prije svega nezakonit način pokušala oduzeti imovina – poslovni prostor RK Borac m:tel.

Tako je naš klub, uz sportske bitke, prinuđen da bije i pravnu borbu za odbranu svoje imovine. Šampion je pokazao na terenu da mu nema ravnog, pa će tako i na pravnom polju pokazati da se niko ne može igrati sa evropskim šampionom i sportskim simbolom Banjaluke i da neće proći pokušaj otuđivanja poslovnih prostora RK Borac m:tel.

Svima je poznato da je RK Borac m:tel u vlasništvu podrumskih prostorija u Srpskoj ulici br. 4 što potvrđuje originalna dokumentacija koja je predana u svrhu upisa u katastar.

Uknjiženje imovine je bilo završeno u 2019. godini, ali zbog žalbi pojedinih pravnih lica, koji su naknadno postali učesnici u ovom kriminalnom djelu, proces oko upisa prostorija još je u toku.

Dakle, iako je proces uknjiženja u toku, praktično u završnoj fazi, pojedinci, čija imena nećemo još da navodimo, drznuli su se i poslovni prostor našeg kluba su, na volšeban način, nezakonito upisali na potpuno drugo (fizičko) lice.

Ono što javnost treba da zna jeste da taj svoj poslovni prostor RK Borac m:tel daje u zakup već 30 godina. Takođe nikad niko nije osporio RK Borac m:tel posjed-vlasništvo, a to dokazuju i brojni ugovori kojima je RK Borac m:tel u proteklom periodu izdavao pomenute prostorije i od dobijenih sredstava finansirao svoj uspješan rad, što sami rezultati i govore.

Iz svega iznesenog jasno je da kriminalnim radnjama pojedinci pokušavaju da otuđe poslovne prostorije RK Borac u Srpskoj ulici br. 4.
RK Borac je preduzeo i preduzeće sve pravne radnje i krivično i parnično će pokrenuti postupke protiv pravnih i fizičkih lica koji su krenuli u ovaj neprimjereni kriminalni posao.

S obzirom da su istražnje radnje u toku, razumljivo je što još nećemo da objavljujemo imena svih pravnih i fizičkih lica koji učestvuju u nečasnim radnjama pokušaja otuđenja imovine našeg Borca!

Upravni odbor RK Borac m:tel."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC